ELENA UDREA declară că este pregătită să-şi... asume candidatura la Preşedinţia României!

ELENA UDREA declară că este pregătită să-şi... asume candidatura la Preşedinţia României!(1395)


Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat, astăzi, luni – 18 august, citată fiind de către agenţia de presă MEDIAFAX, după anunţul lui Cristian Diaconescu (de a candida ca... independent, la Preşedinţia ţării, şi de a părăsi partidul, rămânând, totuşi, preşedinte al Fundaţiei M.P.!), că ea este pregătită să-şi... asume candidatura din partea PMP, la alegerile prezidenţiale, din această toamnă - iarnă!

Imediat după ce Cristian Diaconescu a anunţat, astăzi, că va candida ca independent la Preşedinţie şi că pleacă din PMP, Elena Udrea a făcut o declaraţie, la sediul central al PMP, în care a spus că regretă decizia lui Diaconescu, mai ales înaintea şedinţei de marţi a Colegiului Director, care va decide candidatul partidului.

”Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Preşedinţie”, a anunţat în acest context Udrea, susţinând că ea este candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta, în competiţia pentru Cotroceni.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, astăzi, că preşedintele Traian Băsescu, cităm: "Va spune el însuşi ce candidat va susţine în această campanie electorală", arătând că PMP îşi doreşte să aibă electoratul şefului statului.
"Preşedintele va spune el însuşi, sunt convinsă, ce candidat va susţine în această campanie electorală", a arătat Udrea, menţionând că ea speră să obţină această susţinere.

Întrebată dacă a discutat cu Traian Băsescu în ultimele zile, Elena Udrea a spus că, după ce PMP se întruneşte, mâine, marţi, în Colegiul Naţional, va discuta şi cu preşedintele.

"A rămas că partidul se întruneşte mâine în forul statutar şi purtăm discuţiile legate de nemulţumirile colegilor din teritoriu, de modul în care va evalua campania la prezidenţiale. Luăm o decizie privind candidatul, votăm, aşa cum prevede statutul, şi pe urmă discutăm şi cu preşedintele, pentru că cei de la Mişcarea Populară suntem şi cei care ne dorim să avem electoratul lui Traian Băsescu. Deci este firesc să ne consultăm cu preşedintele", a menţionat Elena Udrea.

În legătură cu criticile care i-au fost aduse de Cristian Diaconescu, Elena Udrea a arătat că ea este cea care l-a propus pe Cristian Diaconescu, drept candidat PMP la prezidenţiale, şi că a crezut că e cea mai bună soluţie, cităm: "la momentul iunie 2014", însă aproape toate partidele şi-au schimbat candidaţii, pentru prezidenţiale, în funcţie de contracandidaţi şi de evoluţiile pe scena politică.

 

FOTO: nasul.tv
 

Taguri: CristianDiaconescu, ElenaUdrea, PartidulMiscareaPopulara, PMP, CandidaturaPrezidentiale, ClaudiuPalaz, AlegeriPrezidentiale, DeputatEugenTomac, Medgidia, Constanta, JudetulConstanta, P.M.P., EugenTomac, ClaudiuIorgaPalaz, Palaz, Tomac,jooble.org