MAMAIA: Post de transformare electrică pictat, cu ocazia Zilei Marinei

MAMAIA: Post de transformare electrică pictat, cu ocazia Zilei Marinei(1222)


“Enel” - România a marcat, anul acesta, Ziua Marinei Române (15 august), în staţiunea Mamaia, dedicând exteriorul unui… post electric de transformare Mării Negre şi simbolurilor marine!

Postul de transformare, situat în zona cluburilor din Mamaia - Nord, a fost pictat de către artistul constănţean Mihai Comănescu, cunoscut sub pseudonimul de… “Boeme”, ca parte a proiectului “City of Energy”.

În cadrul proiectului „City of Energy”, Enel a mai pictat, în zona Constanța, în anul 2013, un post de transformare din Complexul Delfinariu, cu imaginile a şase specii de plante, păsări şi mamifere pe cale de dispariție, din zona Dobrogei şi a Mării Negre.

 


Ce urmăreşte proiectul “City of Energy”

 


Urmând modelul pe care compania “Enel” l-a implementat, în Spania, proiectul “City of Energy” s-a dovedit a fi un real succes (ŞI) în România și a fost primit cu mult entuziasm, de către comunitatea urbană.

Proiectul “City of Energy”, lansat de către “Enel” - România în anul 2011, are ca scop principal susţinerea comunității de artiști urbani și transformarea vizuală a mai multor zone, din cele mai importante orașe, în care compania activează, oferind posturile de transformare ca suport pentru arta modernă!

Proiectul City of Energy este dezvoltat cu sprijinul autorităților locale, în timp ce concursul de design, din 2011, a fost organizat în parteneriat cu Municipalitatea din București și Ministerul Culturii.


Foto: „Enel” – România S.A.
 

Taguri: Mamaia, PostDeTransformare, PostDeTransformarePictat, ZiuaMarinei, CityOfEnergy, MihaiComanescu, Boeme, MamaiaNord, Delfinariu,jooble.org