Ce accidente au avut loc ieri în Constanța(739)


Ieri, la ora 00.07, M. L., în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe str. Docherilor din mun. Constanţa şi ajungând la intersecţia cu str. Primăverii nu a acordat prioritate de trecere, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un motociclu condus de C. L. pe str. Primăverii dinspre str. Soveja către str. I. Raţiu. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C. L.


La ora 08.50, S. A. E. a condus un autoturism pe bld. Mamaia, pe banda a doua, dinspre str. N. Iorga către bld. Tomis şi ajungând la marcajul pietonal de după intersecţia cu str. Bucovinei a surprins şi accidentat pe 4 persoane care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. În momentul accidentului pe banda 1 era oprit un autobuz ce acorda prioritate pietonilor.


La ora 13.45, M. E. a condus un autoturism pe bld. Aurel Vlaicu, pe banda numărul 2, dinspre str. Vârful cu Dor către str. Cumpenei şi ajungând în dreptul imobilului cu nr. 180 nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers din banda 2 în banda 3 şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de M. M. în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. E..


La ora 14.50, B. L. a condus un autoturism pe str. Griviţei, dinspre str. Atelierelor către str. Avram Iancu şi ajungând la intersecţia cu aceasta nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de A.F., pe str. Avram Iancu, dinspre Bld. I. C. Brătianu către str. Bucureşti. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.


La ora 17.05, C. I. V. a condus un autoturism pe str. Prel Comarnic, dinspre str. Comarnic către Sere şi ajungând în dreptul imobilului Vila Cucoanei a surprins şi accidentat un minor în vârstă de 5 ani care fiind lipsit de supraveghere s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto.


La ora 20.10 M. M. a condus un autoturism pe str. Matei Milo, dinspre Unitatea de Pompieri către bld. I . C. Brătianu şi ajungând în dreptul blocului B1 a surprins şi accidentat o minoră în vârstă de 4 ani, care fiind lipsită de supraveghere s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătoarei auto.


La ora 20.00, B. R. V. a condus o motocicletă pe str. N. Iorga din mun. Constanţa fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauze, poliţiştii Serviciului Rutier au întocmit dosare de cercetare penale.

  
jooble.org