MAMAIA: Un nou week-end

MAMAIA: Un nou week-end "FASHION SUMMER FESTIVAL" şi Carnaval(2012)


Scena „Fashion Summer Festival” - Mamaia găzduiește, (şi) în acest weekend, unul dintre cele mai importante evenimente globale dedicate modei: „International Fashion Weekend”.


La invitația „FashionTv”, importanți designeri internaționali vor aduce cele mai noi tendințe şi cele mai spectaculoase creații vestimentare pe litoralul românesc.

Tot acum va avea loc concursul internațional de modele „Fashiontv Black Sea Model Awards”, în cadrul căruia vor participa tinere superbe, cu șanse la o carieră de top-model, pe cele mai râvnite „catwalk”-uri ale lumii.

Evenimentul va beneficia de o mediatizare extraordinară, fiind transmis în direct din Mamaia pe postul „Fashiontv”, cu o audiență de 850 de milioane de telespectatori, din 193 de țări, de pe cinci continente.

O primă etapă a concursului „Black Sea Model Awards” se desfășoară „online”, în aplicația de „Facebook” realizată de „Fashiontv”: (https://apps.facebook.com/fpeople-model-awards/) -, unde concurentele pot fi votate de susținători.

Pe scena „Fashiontv” din Mamaia vor ajunge 30 dintre concurentele înscrise, acolo urmând a se face delimitarea participantelor și câștigătoarele din acest an.

Vă reamintim că intrarea este liberă la toate evenimentele „Fashion Summer Festival Mamaia – 2014”.

Programul International Fashion Weekend 2014:
-Joi, 14 august, ora 20:30 – repetiție generală;
-Vineri, 15 august, ora 20:30 – Fashiontv Black Sea Model Awards (transmis „live”, pe postul „Fashiontv”);
-Sâmbătă, 16 august, ora 20:30 – „Carnavalul Mamaia” şi prezentări de modă ale designerilor internaționali invitați

Toate evenimentele din cadrul "Fashion Summer Festival Mamaia - 2014" sunt transmise, în direct, pe „site”-ul „Fashiontv România”: (www.fpeople.ro)

Mamaia este prima şi singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole gratuite, în întregul sezon estival, prin evenimentele de anvergură, organizate pe toată perioada verii, de către „Fashiontv”, în cadrul „Fashion Summer Festival - 2014”.

Proiectul „Fashion Summer Festival Mamaia” este realizat de către „Fashiontv România”, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanţa şi este susţinut de Asociația pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului „Litoral - Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin).


Surse foto: „Site” şi „Facebook” – „FashionTv”
 

Taguri: FashionTVSummerFestival2014, FashionSummerFestival, Mamaia, CatalinBotezatu, FashionTVSummerFestivalMamaia, MissLitoral, MissLitoral2014, LilianaAndronic, CorinaHadarag, SergiuMarianBechian, MaiaAreshidze, SzadosApolka, CezaraFrentiu, ClaudiaCalini, Teodo,jooble.org