MANGALIA: A început

MANGALIA: A început "FESTIVALUL TINEREŢII", în Portul Turistic(1156)


La Mangalia, a început ediţia a X-a a “FESTIVALULUI TINEREŢII”, care se desfăşoară, între 11 - 17 august 2014, la Centrul de Evenimente “Fan®Omania”, din Portul Turistic, o locaţie mai mare şi mai spectaculoasă, faţă de cele din anii trecuţi.

Anul acesta, “Festivalul Tinereţii”, festival internaţional de muzică uşoară şi folclor, ce caută ‘Vocea Verii’, a schimbat locaţia de desfăşurare a evenimentului, mutându-se în centrul de evenimente “Fan®Omania”, din Portul Turistic Mangalia.

Noua scenă a festivalului este binecunoscuta faleză cu amfiteatru, unde se află faimoasa scenă plutitoare, zona fiind apreciată atât de către localnici, cât şi de către turişti, deopotrivă, pentru frumusetea ei.

Această nouă locaţie este mai amplă, mai încăpătoare şi mai spectaculoasă, satisfăcând cerinţele publicului.

Conform estimărilor din evenimentele anterioare, audienţa acestei scene poate număra până la… 20.000 de personae (!), deci iubitorii de folclor şi muzică usoară pot veni, cu mic - cu mare, să se bucure de cele 7 (şapte!) zile de spectacol.

“Festivalul Tinereţii” este organizat de către Asociaţia Culturală “Daria’S” şi “Manifest Events”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia.

Taguri: FestivalulTineretii, Mangalia, PortulTuristicMangalia, PortulTuristic, FanROmania, AsociatiaCulturalaDaria's, Daria's, Darias,jooble.org