VAMA VECHE: Hoţ de telefoane mobile, prins de către jandarmi

VAMA VECHE: Hoţ de telefoane mobile, prins de către jandarmi(781)


În data de 11 august a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmi, care acţiona, în sistem integrat, în localitatea Vama Veche, a fost sesizat, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o terasă, i-a dispărut, de pe masă, un telefon mobil.


În urma verificărilor efectuate în zonă, jandarmii au identificat o persoană suspectă, asupra căreia au găsit un telefon, pe care partea vătămată l-a recunoscut ca fiind cel sustras.

Făptuitorul, F.F. în vârstă de 30 ani, a recunoscut că a luat telefonul de pe masă, profitând de neatenţia persoanei vătămate, cu scopul de a-l vinde.

Telefonul a fost returnat păgubitei, care a mulţumit jandarmilor şi a promis că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale.

După întocmirea procesului verbal de constatare, făptuitorul a fost predat lucrătorilor de poliţie, pentru continuarea cercetărilor.


Jandarmii constănţeni recomandă tuturor cetăţenilor să solicite sprijinul, prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112.
De asemenea, cetăţenii pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau când sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.


FOTO: cugetliber.ro
 

Taguri: VamaVeche, Sectia3PolitieRuralaMangalia, CPP, C.P.P., JandarmiVamaVeche,jooble.org