Ce au făcut polițiștii constănțeni (534)


Ieri, poliţiştii din Limanu au fost sesizaţi de către un turist cu privire la faptul că, persoane necunoscute, profitānd de faptul că aceasta a adormit pe plajă, au sustras mai multe bunuri (o geanta, īn care se aflau trei telefoane mobile, un portofel cu acte de identitate, 100 de lei, bilete de tren şi alte bunuri personale), cauzānd un prejudiciu de 1.750 lei.

Īn urma activităţilor specifice, patrulele mixte (poliţişti şi jandarmi) au depistat cinci tineri cu vārste cuprinse īntre 20 şi 23 de ani, toţi din judeţul Constanţa, īn autoturismul cărora au fost identificate bunurile reclamate ca sustrase.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit integral părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Limanu cu persoanele bănuite īn stare de libertate.


Bărbat cercetat de poliţişti pentru furt
La data de 10 august a.c., ora 10.34, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenta 112 de către o persoană, despre faptul că un bărbat sustrage componente metalice de la o balustradă a unui podeţ de pe DN22C, ce traversează un canal de scurgere.
Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului l-a identificat īn zona pe G. Vasile, de 33 de ani, din Medgidia, care avea īn atelajul hipo cu care se afla 10 bare metalice sustrase din respectiva balustradă.
Īn cauză poliţiştii au īntocmit dosar penal, cercetările fiind continuate, cu bărbatul īn stare de libertate.


Identificat de poliţiştii din Năvodari
Īn urma activităţilor specifice, poliţiştii din Năvodari au identificat pe B. Marian-Cristian, de 19 ani şi D. Marius-Liviu, de 18 ani, ambii din Năvodari, care sunt bănuiţi că ar fi comis un furt, la data de 13.07.2014, dintr-o societate comercială.
Prejudiciul īn valoare de 700 lei a fost recuperat īn īntregime şi predat părţii vătămate.


Minor cercetat pentru furt din auto
Poliţiştii Secţie 5 cercetează īn stare de libertate pe F. G., de 15 ani, din Constanţa, care, prin spargerea geamului portierei unui autoturism, parcat pe bulevardul Mamaia, a sustras mai multe bunuri lăsate nesupravegheate īn habitaclul maşinii.

Infracţiuni la regimul rutier
La data de 9.08.2014, ora 22.45, poliţiştii din Medgidia au depistat īn trafic pe I. Remus, care conducea un moped, fără a poseda permis conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 10.08.2014, ora 04.30, poliţiştii din Crucea au depistat īn trafic pe S. Mihăiţă, din Cernavodă, care conducea un autoturism pe DC 67, īn localitatea Ghindăreşti, īn timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,52 mg/l alcool pur īn aerul expirat).

La data de 09.08.2014, ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, V. Iulian a condus un autoturism pe strada Albatros din satul Poiana şi a acroşat un alt auto condus de E. Ionuţ.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar la testarea cu aparatul Drager, V. Iulian a indicat o alcoolemie de 0.59 mg/l alcool pur īn aerul expirat.

Īn cele trei cazuri au fost īntocmite dosare de cercetare penală la regimul circulaţiei.


  
jooble.org