Ce au făcut polițiștii constănțeni (635)


Ieri, poliţiştii din Limanu au fost sesizaţi de către un turist cu privire la faptul că, persoane necunoscute, profitnd de faptul că aceasta a adormit pe plajă, au sustras mai multe bunuri (o geanta, n care se aflau trei telefoane mobile, un portofel cu acte de identitate, 100 de lei, bilete de tren şi alte bunuri personale), cauznd un prejudiciu de 1.750 lei.

n urma activităţilor specifice, patrulele mixte (poliţişti şi jandarmi) au depistat cinci tineri cu vrste cuprinse ntre 20 şi 23 de ani, toţi din judeţul Constanţa, n autoturismul cărora au fost identificate bunurile reclamate ca sustrase.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit integral părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Limanu cu persoanele bănuite n stare de libertate.


Bărbat cercetat de poliţişti pentru furt
La data de 10 august a.c., ora 10.34, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenta 112 de către o persoană, despre faptul că un bărbat sustrage componente metalice de la o balustradă a unui podeţ de pe DN22C, ce traversează un canal de scurgere.
Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului l-a identificat n zona pe G. Vasile, de 33 de ani, din Medgidia, care avea n atelajul hipo cu care se afla 10 bare metalice sustrase din respectiva balustradă.
n cauză poliţiştii au ntocmit dosar penal, cercetările fiind continuate, cu bărbatul n stare de libertate.


Identificat de poliţiştii din Năvodari
n urma activităţilor specifice, poliţiştii din Năvodari au identificat pe B. Marian-Cristian, de 19 ani şi D. Marius-Liviu, de 18 ani, ambii din Năvodari, care sunt bănuiţi că ar fi comis un furt, la data de 13.07.2014, dintr-o societate comercială.
Prejudiciul n valoare de 700 lei a fost recuperat n ntregime şi predat părţii vătămate.


Minor cercetat pentru furt din auto
Poliţiştii Secţie 5 cercetează n stare de libertate pe F. G., de 15 ani, din Constanţa, care, prin spargerea geamului portierei unui autoturism, parcat pe bulevardul Mamaia, a sustras mai multe bunuri lăsate nesupravegheate n habitaclul maşinii.

Infracţiuni la regimul rutier
La data de 9.08.2014, ora 22.45, poliţiştii din Medgidia au depistat n trafic pe I. Remus, care conducea un moped, fără a poseda permis conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 10.08.2014, ora 04.30, poliţiştii din Crucea au depistat n trafic pe S. Mihăiţă, din Cernavodă, care conducea un autoturism pe DC 67, n localitatea Ghindăreşti, n timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,52 mg/l alcool pur n aerul expirat).

La data de 09.08.2014, ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, V. Iulian a condus un autoturism pe strada Albatros din satul Poiana şi a acroşat un alt auto condus de E. Ionuţ.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar la testarea cu aparatul Drager, V. Iulian a indicat o alcoolemie de 0.59 mg/l alcool pur n aerul expirat.

n cele trei cazuri au fost ntocmite dosare de cercetare penală la regimul circulaţiei.


  
jooble.org