Ce accidente rutiere au avut loc în ultimele ore(655)


Ieri, C. I. a condus un autoturism pe Dn 39, în Eforie Sud, pe banda 1, dinspre Constanţa către Mangalia şi ajungând la km 17 + 200 m, intersecţie cu strada Oituz, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune faţă–spate cu un alt autoturism condus de M. E., care a încetinit în coloană. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat către înainte intrând în coliziune faţă–spate cu un al treilea auto care oprise în coloană. În urma accidentului a rezulat vătămarea corporală uşoară a câte unui pasager din primul, respectiv din ultimul autovehicul.

Tot ieri, C. S. a condus o motocicletă pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari şi ajungând în dreptul recepţiei complexului turistic Mamaia Nord, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă – spate cu un autoturism condus de T. C., care a oprit la marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

La aceeași dată, V. V., a condus un autoturism Citroen, pe DJ226, dinspre Năvodari către DN22 şi ajungând la intersecţia cu DN22 a efectuat viraj la stînga, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de B. C. pe DN22, dinspre Constanţa către Tulcea. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.
 
jooble.org