GRINDU (ISACCEA): 43 kg de peste braconat(1148)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând doi cetăţeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 43 kilograme peşte, din specii diferite, fără documente justificative.

În data de 06.08.2014, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Isaccea au oprit pentru control, în zona localităţii Grindu, un autoturism marca „Dacia”, în care se aflau două persoane.

În autoturism a fost găsită cantitatea de 43 kilograme peşte din speciile: singer, avat, plătică, somn şi şalău, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării, cantitatea de peşte, care a fost predată, spre valorificare, unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanele în cauză, E.N., în vârstă de 42 de ani, şi T.L.I., în vârstă de 32 de ani, domiciliate pe raza judeţului Tulcea, sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64 din O.U.G. 23 / 2008, modificată şi aprobată prin Legea 317 / 2009.
 

Taguri: Pestebraconat, peste, PolitiadeFrontieră, GardadeCoastă, Tulcea, monofilament, monofilara, Nufarul, judetulTulcea,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri