Nouă accidente rutiere, în ultimele ore(497)


 

 

 

În noaptea de 02/03.08.2014, ora 00.25, D. G. a condus un autoturism în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis – DN 2 A, pe banda 2 şi ajungând la km 205, a surprins şi accidentat pe G. V., de 27 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma impactului G. V. a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost surprins şi accidentat de alte două autoturisme, decedând la faţa locului.

Duminică, la ora 20.30, B. Ș., de 44 ani, din localitatea Viișoara, a condus un autoturism pe DJ 391, dinspre localitatea Negrești către localitatea Cobadin și la km 65, pe fondul neatenţiei în conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe partea stângă a sensului de mers.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

Duminică, la ora 21.30, L.J. a condus un autoturism pe DN 39 și ajungând în localitatea Agigea, zona străzii Traian Vuia a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu ce separă sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de M. D. din sens opus pe banda 2.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a 6 pasageri, 4 din primul şi 2 din cel de-al doilea autoturism.

La ora 02.35, S. G. a condus un microbuz, în municipiul Constanța, strada Ion Raţiu şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Tomis a pătruns în intersecţie pe culoarea roşu a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de A. S.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi pasageri din microbuz.

La ora 11.50, S. E. a condus un autoturism pe DN 22 în afara localităţii Tariverde şi ajungând la km 260+800, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de P. I..
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

La ora 12.44, O. S. a condus un autoturism în municipiul Constanța, pe şoseaua Mangaliei şi ajungând la intersecţie cu strada Pandurului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de G. M.. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor celor două autoturisme.

La ora 14.16, S. M. a condus un autoturism, în parcarea exterioară a unui centru comercial din municipiul Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat metalic. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.

La ora 14.45, R. C. a condus un autoturism, pe DC 61 şi datorită neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul direcției de mers părăsind carosabilul și plonjând într-un canal de irigații dezafectat, unde s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager aflat în autoturism.

La ora 18.30, M. M. a condus un autoturism pe strada M. Viteazu, din municipiul Constanța şi ajungând la intersecţie cu strada N. Iorga, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de C. M..
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.M.


Cercetaţi pentru infracţiuni săvârşite la regimul rutier

Ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Limanu au depistat în flagrant pe D. I., în vârstă de 20 de ani, din Burdusani, judeţul Ialomiţa, care conducea un autoturism pe raza localităţii fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acestuia i-a fost întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate.

Tot ieri, poliţiştii rutieri l-au depistat pe R. S., de 24 ani, din oraş Ovidiu, conducând un autoturism pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acestuia i-a fost întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate.

  
jooble.org