GALA

GALA "SUPERKOMBAT World Grand Prix - IV", CONSTANŢA: De la 21.00, la Sala Sporturilor, şapte meciuri transmise, în direct, în... 90 de ţări!(3451)


Aşa cum am anunţat, comentând, anterior, pe larg evenimentul, în această seară, de sâmbătă - 2 august, de la ora 21.00, în Sala Sporturilor din CONSTANŢA, se vor desfăşura , în ring, întrecerile “SUPERKOMBAT World Grand Prix - IV” (promotor Eduard Irimia; partener: Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare a Turismului “Litoral – Delta Dunării”).

Gala “SUPERKOMBAT” va fi transmisă, ÎN DIRECT, în România, de “Sport.ro”, iar la nivel internaţional (90 de ţări!) de către “Eurosport”.


Vedeta galei constănţene este meciul dintre cel mai popular luptător din România, Cătălin “Moartea din Carpaţi” Moroşanu, cu grecul Giannis "Hercules" Stoforidis!

Prezentă săptămâna trecută în România (la Bucureşti şi în Mamaia), vedeta din celebrul serial de televiziune “Baywatch”, Erika Eleniak, s-a ocupat şi de promovarea acestui meci, dintre Moroşanu şi Stoforidis.
De altfel, după ce a vizionat mai multe clipuri cu "Moartea din Carpaţi", actriţa americană îl consideră pe Moroşanu ideal pentru… Hollywood!
"Este un adevărat personaj, se poate adapta oricărei situaţii, asta înseamnă să fii un bun interpret.
Am făcut şi eu şase luni de box intensive, alături de antrenori cunoscuţi, dar Moroşanu este absolut senzaţional în ring. Are un stil inconfundabil. Am văzut că sunt mai multe nume de film în gală. “Hercules”, “Dracul”, “Fiul lui Dracula”, “Monstrul”. Cu siguranţă îl voi urmări, din America", a spus Eleniak.


Sebastian “Fiul lui Dracula” Ciobanu are o revanşă de luat, în faţa fanilor, şi promite că îl va învinge, prin KO chiar!, pe ruso - neamţul Nikolaj Falin, câştigătorul turneului de box “Biggers Better”, din Germania…

Spaniolul Moises Baute se întoarce la Constanţa, după ce în luna iunie a reuşit să câştige “piramida mondială”, învingându-şi ambii adversari prin KO!
Acum, celui poreclit “Monstrul” i se va opune Vlad… "Dracul" Grigore, românul anunţînd că îl va răzbuna pe conaţionalul său Cristian Ristea, una dintre victimele spaniolului.
"Nu îmi este teamă de el! Cu siguranţă, nu i se va mai spune “Monstrul”, după acest meci. Îl voi demola!", a spus Vlad "Dracul", bodyguardul personal al Erikăi Eleniak, pe perioada sejurului de la Bucureşti şi în Mamaia.

Doi români au şansa de a se califica în etapele finale ale sezonului “Superkombat”, din acest an, Cristian Milea urmând să-l înfrunte pe turcul Cenik Cankurtaranoglu, iar Amansio Paraschiv dă piept cu spaniolul Jonay Risco.

 

De asemenea, cel mai bine cotat luptător din CONSTANŢA, Alex Filip (FOTO 1., cu Erika Eleniak, 2. şi 3.!), în vârstă de 29 de ani, îşi va face DEBUTUL în promoţia condusă de Eduard Irimia!
Însă, în această gală, va mai evolua un sportiv de la “Oyama Karate” - Constanţa, Alin Mincu, cel care, la precedenta ediţie, şi-a făcut KO adversarul, cu o senzaţională lovitură de picior!
Antrenorii de la “Oyama Karate” sunt “senpai” Marius Burlacu şi Lidia Dobrin.
Luptătorul Alex Filip, care este poliţist în afara ringului, s-a pregătit la sânge, pentru confruntarea care va deschide gala şi pe care o va susţine contra unui bulgar.

Cum conceptul “Superkombat” îngemănează, în egală măsură, luptele şi “show”-ul, Alex va pătrunde în sală şi va urca treptele ringului purtând o… mască „Anonymous“!
Conform ziarului “Ziua de Constanţa (autor material: Marian Bocai), Alex Filip are 29 de ani şi e de o viaţă în lumea mirifică a sporturilor de contact, unde a pătruns de la vârsta de zece ani. Este legitimat la clubul “Oyama Karate”, din Constanţa, având o carieră deosebită în “karate – kyokushin”, dar s-a remarcat şi în galele “Extreme Fight”. „Aştept cu nerăbdare debutul meu în “Superkombat”. Deocamdată, nu-mi cunosc adversarul, ştiu doar că este un luptător din Bulgaria. Va fi un meci frumos. Să sperăm că totul va fi bine şi voi păşi cu dreptul în “Superkombat”. Va fi şi o partidă de orgoliu, pentru că voi reprezenta din nou România. Am mai făcut-o şi într-un alt sport, tot de contact, de mai mulţi ani încoace. Este o onoare şi o plăcere să port tricolorul, oriunde aş fi. Evoluţia la o asemenea gală, televizată în direct în întreaga lume, este foarte importantă, pentru cariera oricărui sportiv, deoarece te poate lansa pe toate planurile“, a declarat Alex.
Poliţist de profesie, încercatul luptător are pe corp nouă tatuaje, însă nu a recurs la ele ca o dovadă de grandomanie ori pentru a-şi impresiona şi băga în sperieţi adversarii. „Tatuajele reprezintă mai multe etape ale vieţii mele. Nu m-am tatuat pentru a impresiona ori pentru a părea mai agresiv“, spune Alex, care, înaintea partidelor, încearcă să-şi găsească liniştea interioară. „Lupt de la 14 ani, iar cel mai bine înaintea unei confruntări este să fii calm. Încerc să fiu cât mai relaxat şi să mă axez numai pe ce am de făcut, fără să mă stresez prea mult sau să exagerez cu gândurile“, dezvăluie campionul.
Debutul său la “Superkombat” va fi unul special şi prin prisma intrării pe care şi-o va face în ring, purtând o… mască „Anonymous“ şi o pălărie neagră! Potrivit “Wikipedia”, „«Anonymous» (utilizat ca un substantiv colectiv) este o ideologie care a luat naștere în 2003 şi reprezintă un concept în care mai multe comunităţi de “useri” există într-o societate anarhică și care luptă pentru libertatea Internetului, împotriva ocultei și corporațiilor mondiale. Masca portretizează o față albă, cu un zâmbet subtil și obrajii roșii, o mustață mare, îndreptată în sus la ambele capete, și o barbă subțire, verticală și ascuțită. Mişcarea «Anonymous» a adoptat ulterior simbolul, pentru protestele sale de mare amploare, împotriva autorității“. Alex a recurs însă la accesoriu nu din aceste considerente, masca având o altă semnificaţie. O persoană anonimă, care îşi câştigă apoi notorietatea. „Masca este simbolul renumitului «Anonymous», dar nu reprezint idealurile acestei organizaţii, ci altceva. Nu-mi place să vorbesc înaintea luptelor. Deşi în sporturile de contact se obişnuieşte aşa ceva - «îi fac, îi dreg» şi aşa mai departe - eu prefer să fiu un necunoscut la început şi… cunoscut după! Să vorbesc doar în ring. Să sperăm că voi tace şi voi face“, punctează Alex..Niciun membru al familiei nu va fi la sală
Deşi meciul de sâmbătă prezintă o importanţă deosebită pentru el, luptătorul nu va avea alături, la sală,… niciun membru al familiei, cum se întâmplă, de altfel, la toate luptele sale! „Pot apărea lovituri dure şi accidentări şi nu vreau ca fiul şi fata mea (Andrei, de doi ani, şi Alessia, de cinci ani) să vadă şi să rămână apoi marcaţi. La fel şi ceilalţi apropiaţi mie. Vreau să fiu doar eu, să mă concentrez şi să nu-mi distragă nimic atenţia“, explică Alex Filip. O asemenea situaţie a apărut la Campionatul European, când, la un meci pe care-l susţinea contra campionului mondial, a venit fratele constănţeanului. Alex se afla într-o situaţie bună în partidă, îi ghicise ficatul adversarului, însă a sfârşit prin a primi o lovitură în muşchi, care l-a împiedicat să mai continue. Finalmente, adversarul său a ieşit campion european, dar partida cu Alex Filip a fost singura pe care nu a câştigat-o prin KO!”
(Sursa: articol Marian Bocai, “Ziua de Constanţa”)

 

Programul Galei “Superkombat WGP – IV” Constanţa (Sala Sporturilor) programul galei:

Super-fight - Categoria mijlocie (-77 kg):
1. Alex Filip (România, CONSTANŢA) vs Un luptător din Bulgaria;

2. Super-fight - Categoria mijlocie (-71 kg):
Alexandru Popescu (România) vs Claudiu Bădoi (România);

3. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg):
Jonay Risco (Spania) vs Amansio Paraschiv (România);

4. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg):
Cristian Milea (România) vs Cenik Cankurtaranoglu (Turcia);

5. Super-fight - Categoria Super Cruiserweight (-95 kg):
Moises Baute (Spania) vs Vlad "Dracul" Grigore (România);

6. Super-fight - Categoria Super cruiserweight (-95 kg):
Sebastian Ciobanu (România) vs Nikolaj Falin (Germania);

7. Super-fight - Categoria +96 kg:
Giannis Stoforidis (Grecia) vs Cătălin Moroşanu (România).


Surse FOTO: ziuaconstanta.ro (fotografiile cu Alex Filip); luptatorii.ro; gsp.ro; Facebook
 

Taguri: Superkombat, SuperkombatWGPIV, AlexFilip, CătălinMorosanu, ErikaEleniak, CristpherAtkins, BrookeShields, PamelaAnderson, DavidHasselhof, WorldGrandPrix, WorldGrandPrixIII, CiprianSora, CatalinMorosanu, AlexFilip, AlexandruPopescu, CristianMilea, VladGrigo,jooble.org