CONSTANȚA. Astăzi au avut loc cinci accidente rutiere(822)


În Constanța au avut loc astăzi cinci accidente rutiere.

Astfel, în jurul orelor 12.28, I. M. (femeie, 59 ani) a condus un autoturism taxi, pe str. Mihai Viteazu, dinspre str. Poporului către str. N. Iorga şi ajungând la intersecţia cu aceasta nu respectă semnificaţia indicatorului OPRIRE, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism t axi condus de A. S. (bărbat, 43 ani) , pe str. N. Iorga, dinspre bld. Tomis către bld. A. Lăpuşneanu.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui I. M., a lui A. S., precum şi a lui H. D. (femeie, 44 ani), pasageră pe locul dreapta faţă în auto condus de A.S.


În jurul orelor 13.52, P. V. ( femeie, 56 ani ) în timp ce avea mîna dreaptă imobilizată complet în atelă ghipsată, a condus un autoturism , pe str. Primăverii, dinspre str. Soveja către str. Mircea cel Bătrân şi ajungând la intersecţia cu str. Prl. Poporului a efectuat viraj la dreapta pe culoarea galben intermitent al semaforului electric în funcţiune moment în care a intrat în coliziune cu bicicleta condusă de T. O. G. ( bărbat, 43 ani ) pe str. Prl. Poporului, dinspre Bld. Tomis către str. Ion Raţiu, pe sensul opus de mers.
După producerea evenimentului P. V. a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu auto parcat pe partea dreată a sensului de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui T. O. G.

În jurul orelor 15.50, B. C. ( femeie, 56 ani ) a condus un autoturism , pe str. Tudor Vladimirescu, dinspre bld. Tomis către str. Mihai Viteazu şi ajungând la intersecţia cu str. General Manu nu a respectat semnificatia marcajului rutier OPRIRE a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism , condusă de C. A. R. ( femeie, 31 ani ) pe str. General Manu, dinspre Magazinul Tomis către bld. Mamia.
În urma impactului auto condusă de C. A. R a fost proiectat întrr-un autoturism parcat pe coltul intersecţiei.
În uirma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui de C. A. R..


În jurul orelor 17,10, L. V. ( bărbat, 46 ani ) a condus un autoturism, pe str. Brotăcei din Năvodari, şi ajungând în dreptul blocului 28 S sc. C, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure aflat jumatate pe partrea carosabilă jumătate pe trotuar şi a surprins şi accidentat pe minora P. D. M. de 11 ani care se afla în spatele autoturismului.


În jurul orelor 17.40, M. G. A. ( bărbat, 27 ani ) a condus un autoturism pe DN 3, pe banda 2, dinspre Constanţa către loc. Valu lui Traian şi ajungând la Km 250 + 800 m, zona S.C.D.A. ( statia de cercetare pentru dezvoltare în agricultură ) din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul directiei către dreapta a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un recipient din beton şi cu gardul instituţiei S.C.D.A, şi a revenit pe carosabil.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui M. G. A. care se afla singur în autoturism.
  
jooble.org