Pe cea mai BOEMĂ plajă din (Nordul staţiunii) MAMAIA: Două concerte de tip...

Pe cea mai BOEMĂ plajă din (Nordul staţiunii) MAMAIA: Două concerte de tip... "Rock Forever"!(4849)


Iată cum îşi descriu cei de la “OHA Beach”, din Nordul staţiunii Mamaia, zona "Hanul Piraţilor" – Mamaia Sat (o plajă în care “stilul”, cât mai… aerisit!, este căutat, mereu, în forma sa cea mai pură, pierdută, din păcate, de o Vama Veche sau 2 Mai!..., adică în expresia voluntar – artistică - BOEMĂ, cu oroare de gablonzuri, snobisme, “kitsch”-uri şi mârlănii) concertele pregătite pentru acest “week-end”:


“OHA Beach”, din MAMAIA – Nord (care este inclusă de către redactorii revistei “The One” printre cele cinci plaje cu adevărat BOEME din România, alături de cele de la Corbu, Gura Portiţei, Sulina şi Sfântu Gheorghe! – N. Red.), deschide difuzoarele, în sufrageria de la mare, concertelor “live”, începând cu seara zilei de… astăzi, vineri -1 august 2014.


Şi pentru că “OHA Beach” încurajează artiștii independenți, se startul primului concert din această lună alături de “RoadkillSoda”.

Este aşezat, pe nisipurile Mării Negre, un concert ce promite o experiență “fresh”, cu un “sound” local, influențat de cultura americană a anilor ’70, o experiență “psyhedelică”, la intersecție cu “stoner rock” şi “deep metal”.

Tricourile în vânt, tatuajele, brățările groase și sunetul vibrant al “rock’n’roll”-ului, sunt doar câteva din elementele ce alcătuiesc un tablou authentic, în sufrageria noastră de la mare.

“RoadkillSoda”, un proiect început în iarna anului 2011, a luat naştere în mod natural, atunci când chitaristului formaţiei, Mihnea, alături de Para (tobe), în cadrul unui “jam session”, decid să împărtăşească cu publicul larg “sound”-ul de la repetiţii.

În mai puţin de un an, “RoadkillSoda” lansează primul album, “Oven Sun”, iar acum se pregătesc pentru o a doua lansare.


"Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în România", scrie, despre “RoadkillSoda”, revista ”Dilema Veche”

 

“Fierbinţeanu” este un duo “electro / experimental” din Bucureşti, format din Gabriela Fierbinţeanu (voce) şi Cristian Fierbinţeanu (computer, bas, voce).

Muzica lor înglobează elemente “pop”, “electro”, “psihedelic”, “noise”, “ambiental” şi colaj sonor.

În 2012, cei doi au câştigat concursul de “remixuri” Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh.

Trupa a lansat, independent, un “maxi-single”, “Love Goes Round In Circles” (în 2011) şi un dublu-CD, “The Beauty Of Music” (2012), ambele disponibile via “Bandcamp”.

A urmat albumul “Silence As Beauty”, lansat anul trecut, la “Local Records”.

 

Surse FOTO: „Site” şi „Facebook” - “OHA Beach” MAMAIA – Nord
 

Taguri: OHA, OHABeach, MamaiaNord, Mamaia-Nord, Mamaia, RoadKillSoda, Fierbinteanu, OvenSun, DilemaVeche, OHABeachMamaiaNord, LockStockAndTwoSmokingBarrels, GuyRitchie, Madonna,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri