P.T.F. NEGRU VODĂ, judeţul Constanţa:

P.T.F. NEGRU VODĂ, judeţul Constanţa: "Renault - Megane" cu I.T.P. fals, reţinut la frontiera cu Bulgaria(850)


Poliţiştii de frontieră, din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, în P.T.F. Negru Vodă, judeţul Constanţa, un autoturism marca „Renault”, înmatriculat în Bulgaria, pentru care conducătorul auto, un cetăţean român, a prezentat, la control, un certificat de Inspecţie Tehnică Periodică (ITP) fals.

În data de 29.07.2014, în jurul orei 12.00, în P.T.F. Negru Vodă, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român A.C.C., în vârstă de 31 ani, care conducea un autoturism marca „Renault” – „Megane”, înmatriculat în Republica Bulgaria.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că certificatul de Inspecţie Tehnică Periodică (ITP) al autoturismului prezintă... indicii de falsificare!

Conducătorul auto, domiciliat pe raza municipiului Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că respectivul document este fals.

Poliţiştii de frontieră au întocmit o lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320, respectiv art. 323 din Codul Penal (CP).

FOTO: "Renault" - "Megane" (Sursa: en.wikipedia.org)
 

Taguri: PTF, PTFNEGRUVODA, P.T.F., P.T.F.NegruVoda, NegruVoda, RenaultMegane, ITP, I.T.P., I.T.P.Fals, ITPFals, Bulgaria, RepublicaBulgaria, PolitiaDeFrontiera,jooble.org