SE APROPIE ALEGERILE (PREZIDENŢIALE): Ponta a simţit, imperios, nevoia de a-i felicita, ÎN... PREMIERĂ, pe musulmani, cu ocazia încheierii lunii de post a RAMADANULUI!

SE APROPIE ALEGERILE (PREZIDENŢIALE): Ponta a simţit, imperios, nevoia de a-i felicita, ÎN... PREMIERĂ, pe musulmani, cu ocazia încheierii lunii de post a RAMADANULUI!(4841)


Luni – 28 iulie, prim-ministrul Guvernului României, Victor Viorel Ponta, a adresat un mesaj public, către comunitatea musulmană din ţara noastră, cu prilejul sărbătorii care marchează încheierea lunii de post şi rugăciune, a marii sărbători religioase a RAMADANULUI (28 IUNIE - 27 IULIE) şi marcarea sărbătorii de Ramazan BAIRAM.


Iată conţinutul acestui mesaj public:

„Dragi concetățeni,

Cu prilejul încheierii lunii Ramadanului şi marcarea sărbătorii tradiţionale de Bairam, doresc să adresez tuturor cetățenilor români de confesiune musulmană cele mai bune urări de prosperitate și împliniri.

Sunt bucuros că în România avem o comunitate musulmană de care ne leagă tradiţia unei convieţuiri armonioase, consolidată în timp prin solidaritatea culturală şi socială, prin respect reciproc și respectul tradițiilor și a credinței.

În România, cetățenii români de confesiune musulmană se bucură de considerație pentru meritele lor profesionale în diverse domenii, pentru talentul remarcabil şi dăruirea lor în folosul comunității şi al progresului ţării.

În numele Guvernului României doresc să mulţumesc comunităţii musulmane din România pentru modul în care contribuie la dezvoltarea armonioasă a societăţii româneşti, la promovarea spiritului de generozitate, toleranță și implicare în folosul social, precum şi la consolidarea modelului de convieţuire în cadrul multietnic.

Să lucrăm împreună, pentru a întări încrederea în viitorul prosper al României, încrederea în meritele solidarității sociale, respectului reciproc şi toleranței.

Noua sărbătoare să vă aducă numai împliniri!”

E CLAR: SE APROPIE ALEGERILE (PREZIDENŢIALE) !...

Taguri: Ramadan, Ramazan, Bairam, Bayram, VictorPonta, Prim-ministrulGuvernuluiRomâniei, VictorViorelPonta, Ponta,



jooble.org