Ce evenimente rutiere au avut loc în ultimele ore(467)


Ieri, o persoană a condus un autovehicul pe Aleea Brizei, dinspre Poarta 6 către strada 1 Mai şi, ajungând în dreptul unui imobil, a accidentat uşor un pieton, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără a se asigura, din partea stângă a conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

La aceeaşi dată, la ora 14.55, P. D. a condus un autovehicul în municipiul Constanţa, dinspre strada Badea Cârţan, către bulevardul Aurel Vlaicu şi, ajungând la intersecţie cu Al. Hortensiei, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, pătrunzând în intersecţie şi intrând în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe Al. Hortensiei, dinspre strada Cpt. Dobrilă Eugeniu către bulevardul Tomis.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea conducător auto.

De asemenea, la ora 16.15, M. I. a condus un autovehicul pe DN 39, în localitatea Agigea, pe banda 2, dinspre Constanţa către Mangalia şi, ajungând în dreptul străzii Traian Vuia, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus şi a intrat coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe banda 2, dinspre Mangalia către Constanţa.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. I.

Totodată, la ora 19.05, H. D. a condus un autovehicul pe bulevardul Tomis din Constanţa, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu strada Călăraşi, din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea virajului către dreapta, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă în aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

La data de 26 iulie a.c., ora 06.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa l-au depistat pe C. M., care a condus un autovehicul pe DN 39, sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0.43 mg / l alcool pur în aerul expirat.
  
jooble.org