"ROMANIAN FASHION WEEK-END" - MAMAIA: MISS LITORAL - 2014 este suceveanca Iuliana Dumbravă(2942)


Suceveanca Iuliana Dumbravă, este, de aseară, Miss Litoral – 2014!

Fashion Summer Festival Mamaia a propus turiștilor un nou show incendiary, cu carnaval, modele superbe, dar și prezentări ale celor mai cunoscuți designeri români de modă!


A doua seară a Romanian Fashion Weekend a adus, în Piața Cazino, din staţiunea Mamaia, noi momente spectaculoase, marca Fashiontv.

O nouă seară de sâmbătă, o nouă defilare a carelor alegorice, de la Carnavalul Mamaia.

Turiștii au fost din nou atrași în număr mare de spectacolul unic de pe scenă, cu dansatori profesioniști, efecte speciale și costume impresionante.

Au participat cu care alegorice, la această ediție a Carnavalului MamaIA, cluburile următoare: Princess, Crema, Luv, Bellagio, Fratelli, Ego și Le Gaga.

 

Şi pentru că a fost Romanian Fashion Weekend, un weekend întreg de prezentari de modă, dedicate celor mai importanţi designeri şi branduri din România, pe scena Fashiontv din Mamaia au venit cu cele mai noi colecţii designerii Clara Rotescu (colecţia Resort, pentru primavera - vara 2015) si Andreea Dogaru (colectia Hera, dedicată actriţei din serialul Baywatch, Erika Eleniak), dar şi brandul Atmosphere Fashion.


Invitația la distracție pe care FashionTv a adresat-o miilor de turiști din Mamaia, sâmbătă seara, a avut în program și finala celui mai important concurs de frumusețe ale verii: Miss Litoral 2014. 36 de concurente, selectate de Caravana Fashiontv atât în România cât și în Republica Moldova, iar o parte dintre ele alese în urma selecției online, prin intermediul site-ului Fpeople.ro, au concurat pentru marele titlu.
A fost ultima probă de concurs, după ce cu o seară înainte, participantele au avut ocazia să impresioneze la proba costumelor de baie și a rochiilor de seară.

Din juriul concursului au făcut parte și designerul Cătălin Botezatu și câștigătoarea Miss Litoral 2013, Andreea Giurea. În urma voturilor membrilor juriului, dar și a departajării concurentelor selectate online prin voturile primite în aplicația de Facebook Fpeople.ro, 20 dintre participante au câștigat titluri și premii importante.

Miss Litoral 2014 a fost desemnată Iuliana Dumbravă, din Suceava, 1,75 cm înălțime. Premiul i-a fost înmânat pe scenă de către primarul Constanței, Radu Ştefan Mazăre.

Iată toate câștigătoarele serii:
Miss Litoral 2014 – Iuliana Dumbravă din Suceava (numărul 4 în concurs);
Miss Turism – Andreea Mirică din București (numărul 10 în concurs);
Miss Fashiontv Star – Cătălina Pânzaru din Chișinău (numărul 13 în concurs);
Miss Mamaia – Aliona Barbei din Chișinău (nr.17);
Miss Constanța – Denisa Andronie din Râmnicu Vâlcea (nr.21);
Miss Fashiontv Catwalk Model – Inga Ojog din Chișinău (nr.1);
Miss Fotomodel – Brândușa Alerguș din Piatra Neamț (nr.9);
Miss Fashion Water – Bianca Balla din București (nr.7);
Miss Năvodari – Doina Paraschiv din Chișinău (nr.18);
Miss Eforie Sud – Claudia Nedelcu din Brăila (nr.12);
Miss Eforie Nord – Andreea Pop din Drobeta Turnu Severin (nr.28);
Miss Costinești – Loredana Bârzu din Suceava (nr.29);
Miss Mangalia – Roxana Ciobotariu din Mangalia (nr. 27);
Miss Olimp – Iuliana Doroftei din Mangalia (nr. 23);
Miss Neptun – Sânziana Hristache din București (nr.30);
Miss Jupiter – Alina Georgescu din București (nr.5);
Miss Cap Aurora – Daiana Drăgan din Târgu Jiu (nr.15);
Miss Venus – Lavinia Vinersar din Alba Iulia (nr.24);
Miss Saturn – Iulia Preda din Constanța (nr.36);
Miss Vama Veche – Liliana Sava din Brăila (nr.6).


Toate câștigătoarele premiilor de podium Miss Litoral 2014 vor beneficia de ședinte foto gratuite și book-uri profesionale din partea Fashiontv, dar și de oportunitatea de a participa la evenimentele Fashiontv din întreaga lume. Totodată, ele vor participa la campania de promovare a noii linii de ochelari lansate de Fashiontv, dar și la evenimente din Dubai, Londra, Indonezia, Hong Kong.

 

În weekendul următor, FashionTv vă așteaptă la o nouă ediție specială a Carnavalului Mamaia!
Primarul Radu Mazăre va intra în rolul domnitorului Ștefan cel Mare și le va avea invitate pe Maria Cârneci și Irina Loghin. Un nou show cu multe surprize și apariții spectaculoase, spre deliciul publicului prezent la scena Fashion Summer Festival din Piața Cazino. La precedenta ediție specială a Carnavalului, din 5 iulie, spectacolul cu primarul Radu Mazăre în rolul lui Iulius Cezar și Mihaela Rădulescu în rolul Cleopatrei a atras un număr record de 25.000 de spectatori.


Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de către FashionTV – Romania, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și este susținut de către Asociația pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului “Litoral - Delta Dunării”.

IMAGINI: FashoonTvRomania
 

Taguri: FashionTVSummerFestival2014, IulianaDumbrava, Suceava, FashionSummerFestival, Mamaia, CatalinBotezatu, FashionTVSummerFestivalMamaia, MissLitoral, MissLitoral2014, LilianaAndronic, CorinaHadarag, SergiuMarianBechian, MaiaAreshidze, SzadosApolka, CezaraFre,jooble.org