MANGALIA - Nord:

MANGALIA - Nord: "LIBERTY PARADE" a reunit aproape... 70.000 de fani ai muzicii "dance"!(1237)


Cea mai mare sărbătoare a muzicii “dance”, desfășurată, noaptea trecută, pe plaja dintre staţiunile turistice Saturn și Venus, a reunit, conform organizatorilor, aproape 70.000 de… inimi cu același ritm: “LIBERTY PARADE”!

Mega petrecerea a fost anunțată, ieri, sâmbătă - 26 iulie, de la ora 17.00 - când au plecat cele patru (4) camioane din caravana “LIBERTY PARADE”, de la Olimp către “Black Sea Arena” (Saturn – Venus).

Urale fierbinți ale miilor de fani ai muzicii „dance” au izbucnit la ora 19.00, când la pupitrul Dj-lor, amplasat la cinci ( 5) metri înălțime, pe o scenă spectaculoasă (o butaforie, în forma unui… coif de gladiator!) și-a făcut debutul “Just 2 & Luca M”, dând tonul petrecerii, în „stilul de luptă: Tech House”, care-a învăluit plaja dintre Venus și Saturn timp de două (2) ore.

Au urmat două ore senzaționale de “Deep Tech”, “House” și “NU Disco”, cu Cristi Stanciu (antrenant și în comuniune cu publicul) și Liviu Hodor (dinamic și energic), care au ridicat la cote maxime bucuria nebună a dansului, pregătind publicul pentru momentul “Radio 21”.

Printre zecile de mii de spectatori s-a aflat și edilul - şef al municipiului Mangalia, Cristian Radu, care s-a declarat încântat de desfășurarea, cităm: „...celui mai mare eveniment de pe întreg litoralul”!

“Sunt bucuros că iubitorii muzicii „dance” au avut ocazia și la această ediție să se reunească la malul mării, pentru a petrece, pe ritmurile muzicii preferate, alături de cei mai în vogă DJ.
„Liberty Parade” este manifestarea de anvergură care trebuie să continue, aici, pe plaja dintre Saturn și Venus, unde distracția și spiritul liber pun stăpânire, într-o singură noapte, pe zona de Sud a Litoralului Românesc de la Marea Neagră.

La ora 23:00, publicul numeros, adunat în fața scenei “Black Sea Arena”, au intonat la unison IMNUL “LIBERTY PARADE”, “SET ME FREE”, semnat în acest an de Dj Andi și Alexandra Stan.

200 de metri pătrați de ecrane “led” au luminat cerul, cu… 400 de mii wați de efecte luminoase, produse de… 330 de surse de lumină (lasere și led-uri)!!

Flăcările și focurile de artificii au inundat arena, cu un unic „stil de luptă: ÎMPREUNĂ!”


Pe scena de 60 de metri lungime, ce măsura, în cel mai înalt punct al său, 17,5 metri, și-a făcut apariția la ora 02.00.
„Împăratul Arenei Techno”, UMEK, Djul sloven fiind copleșit de atmosfera electrizantă și vibrațiile valurilor celor peste 140.000 de mâini aruncate în aer, care i-au fost alături două ore.

La ediția din acest an, au mixat în camioanele “Liberty Parade” care au făcut senzație, pe drumul de la Olimp către plaja dintre Venus și Saturn, 16 DJ români de excepție.

Desfășurarea de forțe a fost una fără precedent: 16 TIR-uri cu echipamente și 2 TIR-uri cu elemente de decor (!!!!!) s-au folosit la realizarea unei scene speciale, iar generatoarele evenimentului au făcut față unui consum de… un milion de wați pe oră!


„Liberty Parade” este un eveniment marca “Radio 21”, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

 

FOTO: Organizatori; vinsieu.ro; agentiadepublicitatemondena.com, iconcert.ro; reporterntv.ro
 

Taguri: LibertyParade, MangaliaNord, Venus, Saturn, Neptun, Olimp, Saturn-Venus, BlackSeaArena, CristianRadu, PrimarulCristianRadu, PrimariaMangalia, PrimarulMangaliei, Mangalia, CristStanciu, LiviuHodor,jooble.org