MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: Stagii de practică, ale studenţilor selectaţi pentru Programul de

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: Stagii de practică, ale studenţilor selectaţi pentru Programul de "Internship" al Guvernului(1076)


Ministrul Eugen Teodorovici şi alţi oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene s-au întâlnit cu studenţii selectaţi în cadrul Programului de „Internship”, organizat de către Guvernul României, pentru a efectua stagii de practică la MFE.

“România are nevoie de rebeli, în sensul bun al cuvântului: de oameni cu viziuni noi, revoluţionare, care să fie dispuşi să lupte pentru a schimba societatea.
De obicei, tinerii au aceste calităţi, şi, din acest motiv, eu mizez, întotdeauna, pe contribuţia pe care o pot avea tinerii în dezvoltarea societăţii şi a ţării noastre.
Dragi tineri, veţi întâlni tot felul de oameni, care vor încerca să vă taie din elan, să încerce să vă educe conform modelelor pe care le cunosc.
Sfatul meu este să treceţi totul prin “filtrul” raţiunii voastre”, le-a spus ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici, tinerilor stagiari.

Tinerii selectaţi vor efectua stagii de practică, în direcţiile şi departamentele MFE, timp de două luni.

Guvernul României a organizat Programul de ”Internship”, în premieră, anul trecut.
La ediția din acest an, programul a fost extins, la nivelul tuturor ministerelor și departamentelor, reprezentate în Guvern.

În cursul celor două luni, peste 160 de tineri vor avea posibilitatea să activeze în administrația centrală, aplicând cunoștințele dobândite în cursul programelor academice și având posibilitatea de a contribui, cu propuneri, în vederea îmbunătăţirii actului de guvernare.

Organizarea programului este prevăzută atât în Programul de Guvernare 2013 - 2016, cât și în Programul de Acțiuni, aprobat de Parlament în data de 11 martie 2014.

 

IMAGINE: Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici (Sursă foto: realitatea.net)
 

Taguri: ProgramulDeInternship, Internship, StagiiDePracticaStudenti, GuvernulRomaniei, MinisterulFondurilorEuropene, MFE, M.F.E., EugenOrlandoTeodorovici, EugenTeodorovici,jooble.org