Admitere la UNIVERSITATEA

Admitere la UNIVERSITATEA "OVIDIUS", din CONSTANŢA: S-au desfăşurat probele scrise. La Farmacie, din 224 înscrişi, s-au prezentat... (doar) 161 !(1447)


Astăzi, vineri - 25 iulie 2014, conform calendarului Admiterii – 2014, la studii universitare de licenţă, s-au desfăşurat probe scrise, de competenţe lingvistice, vocaţionale sau practice.


Astfel, la proba de admitere pentru Facultatea de Farmacie, programul de studiu Farmacie, din 224 candidaţi înscrişi, s-au prezentat 161 (Sic!)

Proba s-a desfăşurat în condiţii normale, conform procedurilor în vigoare, asigurându-se corectitudinea, exactitatea şi legalitate desfăşurării probei de concurs.


Totodată, astăzi s-au susţinut probe de profil şi la Facultăţile de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, de Litere, de Teologie, de Educaţie Fizică şi Sport, de Arte.


În zilele de 26, 27 şi 28 iulie se desfăşoară procedura de înmatriculare a candidaţilor declaraţi admişi, la facultăţile din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa.


Candidaţii sunt rugaţi să urmărească avizierele facultăţilor, precum şi „site”-ul universităţii, pentru mai multe informaţii.

 

FOTO: Universitatea "Ovidius" din Constanţa 
 

Taguri: UniversitateaOvidius, Constanta, FacultateaDeFarmacie, ProbaScrisa, UniversitateaOvidiusConstanta, InscrieriUniversitateaOvidiusConstanta, AdmitereUniiversitateaOvidius,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri