POLIŢIA ROMÂNĂ l-a dat, DIN NOU (!), în URMĂRIRE NAŢIONALĂ, pe FUGARUL preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, NICUŞOR CONSTANTINESCU!

POLIŢIA ROMÂNĂ l-a dat, DIN NOU (!), în URMĂRIRE NAŢIONALĂ, pe FUGARUL preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, NICUŞOR CONSTANTINESCU!(1564)


Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), a fost dat în URMĂRIRE NAŢIONALĂ, de către Poliţia Română, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, miercuri – 23 iulie, cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), de emitere a unui NOU mandat de arestare preventivă, ÎN LIPSĂ, pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele “baronului” de Constanţa.


Tribunalul Bucureşti a dispus, DIN NOU (!), miercuri – 23 iulie 2014, arestarea lui Nicuşor Daniel Constantinescu, ca urmare a propunerii făcute de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), după mediatizarea unor imagini în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) stă şi fumează pe terasa unui restaurant românesc, din cartierul Queens, din New York, SUA.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Instanţa superioară, Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii DNA au înaintat această nouă cerere la sfârşitul săptămânii trecute, după ce în presă au fost difuzate imaginile cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, preluate de pe Internet (recunoscute ca fiind autentice, de către însuşi Constantinescu, care a spus, unui ziar din România, că cel care l-a filmat, cu telefonul mobil, este, cităm: “o năpârcă”!).

Pe numele lui Nicuşor Daniel Constantinescu a mai fost emis, anterior, un mandat internaţional de arestare, după ce acesta nu a revenit în ţară în urma unei operaţii făcute în SUA.
Acea măsura de arestare preventivă, dispusă tot de către Tribunalul Capitalei, nu a fost, însă, menţinută şi de Curtea de Apel Bucureşti, motiv pentru care mandatul a fost, atunci, anulat.


Pe de altă parte, într-o altă cauză penală, Curtea de Apel Bucureşti a amânat, în 18 iulie, pentru a… patra oară (!?!...), judecarea contestaţiei DNA, la decizia prin care s-a dispus ridicarea controlului judiciar, în cazul preşedintelui CJ Constanţa, în dosarul în care acesta este acuzat că nu s-a supus verificărilor Curţii de Conturi!

Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată, de către procurorii anticorupţie, în trei dosare penale.

Într-unul dintre acestea, este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa, în altul că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, iar în cel de-al treilea pentru că a atribuit nelegal terenuri.
Într-un alt dosar penal, şeful CJ Constanţa este cercetat pentru luare de mită şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în casa lui au fost găsite, la percheziţii, 15 cartuşe de 9 milimetri.

A se citi, pe acest subiect (cu date, EXCLUSIVE!, despre medicii în cauză) articolele din ZiarulTimpul.ro, secţiunile: “Politica”, “Editorial” şi “Dosarele Timpul”!!!


IMAGINI: 1. Un nou mandat NAŢIONAL de URMĂRIRE, pe numele FUGARULUI Constantinescu; 2 – 3. – 4. Nicuşor Daniel Constantinescu, în S.U.A., fooooarte bolnăvior...: încă din luna mai a.c., Nicuşor Constantinescu posta, pe “Facebook”, o fotografie, în care se vede clar că se plimbă vioi, într-o “marină” americană!... (Surse foto: Facebook; adevarul.ro; evz.ro; puterea.ro); 5. Preşedintele CJC, pe vremea când mai era de... găsit de către Justiţia din România! (Sursa foto: ziuaconstanta.ro); 6. – 7. Medicii româno – americani care îi dau scutiri medicale, de imposibilitate de livrare, în... viu, nu în carcasă, pentru „preşul” CJ Constanţa: dr. Şerban Ioan Cocioba şi dr. Doru Paul! (Surse foto: Facebook)

 

Taguri: NicusorConstantinescu, MandatDeArestare, DatInUrmarireNationala, Paul, Doru, SUA, Dr.DoruPaul, MDPaulDoru, MDPDoruPaul, RecuperarePost-Operatorie, NicusorDanielConstantinescu, SerbanCocioba, Dr.SerbanCocioba, MDSerbanCocioba, SerbanIoanCocioba, Constantine,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri