LITORAL: A cincea ediţie a Campaniei

LITORAL: A cincea ediţie a Campaniei "Brăţara de Vacanţă"(1067)


Radio Vacanţa, „Vivat, din grijă pentru familie” şi Societatea Naţională de Cruce Roşie România (SNCRR) - filiala Constanţa au lansat cea de-a cincea ediţie a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”.

Prima parte a proiectului s-a desfăşurat până pe data de 15 iulie, cu susţinerea „Bionect” şi „Acutil”, iar până la 1 septembrie proiectul va fi realizat cu sprijinul „Ladival”.

„Brăţara de Vacanţă” este realizată din „Supertek - 1”, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare (numele copilului, un număr de telefon al părinţilor, numărul de telefon al Radio Vacanţa).

Brăţările de vacanţă sunt distribuite pe plajă şi prin intermediul farmaciilor independente, semnalizate „Vivat”, din staţiunile Mamaia, Eforie - Nord, Costineşti, Saturn şi Venus, dar şi în unităţile hoteliere din Mangalia, Olimp, Eforie - Nord şi Mamaia, la recepţie.

De asemenea, au fost realizate 25.000 de hărţi, cu staţiunile de pe litoral, dar şi cu traseele turistice din Dobrogea, prin intermediul proiectului „i-tour.ro”.
Acestea sunt distribuite pe plajă, dar şi în hoteluri, la recepţie, o dată cu „Brăţara de Vacanţă”.

„Brăţara de Vacanţă” este destinată familiilor care ajung, în vacanţă, în staţiunile de pe Litoral, şi sunt interesate de siguranţa copiilor lor, grupurilor de copii veniţi în tabără sau în cantonament, alături de profesori, antrenori sau educatoare.
Beneficiarii direcţi ai campaniei sunt copiii cu vârsta până în şapte (7), ani care poartă „Brăţara de Vacanţă”.

Campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă” a fost lansată în anul 2010, fiind o iniţiativă a Radio Vacanţa.

Printre parteneri: Asociaţia „Litoral - Delta Dunării”, Asociaţia Patronală Mamaia, Patronatului Firmelor din Turism “Ion Movilă” Eforie - Techirghiol, „Maritimo Shopping Center”, RATC.


Surse foto: stiri.com; pozeconstanta.ro; amfostacolo.ro; agentiadepresamondena.com; lumeamare.ro
 

Taguri: BrataraDeVacanta, CopiiiNuSePierdAjungLaRadioVacanta, RadioVacanta, Litoral, LitoralulRomanesc, MareaNeagra, Mamaia, EforieNord, Eforie, Techirghiol, IoanMovila, Costinesti, Saturn, Venus, Mangalia, i-tour.ro, RATC, AsociatiaLitoralDeltaDunarii, Olimp, As,jooble.org