NEGRU - VODĂ: Poliţiştii de Frontieră au depistat un autoturism cu certificat de înmatriculare fals

NEGRU - VODĂ: Poliţiştii de Frontieră au depistat un autoturism cu certificat de înmatriculare fals(703)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa au depistat, în P.T.F. Negru Vodă, un autoturism marca „Fiat”, înmatriculat în Bulgaria, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară, cu certificatul de înmatriculare falsificat.

În P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român R.C.G., în vârstă de 34 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca „Fiat”, înmatriculat în Republica Bulgaria.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare al autoturismului prezintă indicii de falsificare.

Bărbatul în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că respectivul document este fals.

Poliţiştii de frontieră au o întocmit lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 320, respectiv art. 323 din Codul Penal (C.P.).

 

FOTO: wikipedia.org
 

Taguri: NegruVoda, GardaDeCoasta, GrupNave, GrupNaveGardaDeCoasta, Constanta, PortulConstanta, AutoturismFIAT, FIAT, CertificatDeInmatriculareFals, PolitiaDeFrontiera, PolitistiiDeFrontiera, Poarta5PortulConstanta, Poarta5, CodulPenal,jooble.org