NISIP ÎN OCHI, DE LA JANDARMI,

NISIP ÎN OCHI, DE LA JANDARMI, "MILIŢIŞTI" şi "POLIŢIENI": 47 de ţigani pe săptămână, prinşi vânzând ilegal pe Litoralului Românesc, când negustorii fără acte,... coetnicii "organelor", sunt cu MIILE pe plaje! Restul ambulanţilor dau şpagă "oamenilor legii"!!!(7350)


CA DE OBICEI, DE CÂND S-A (RE)ÎNFIINŢAT!, JANDARMERIA ROMÂN(EASC)Ă (ca şi MILIŢIA care, în mod TOTAL FRAUDULOS!, în raport cu REALITATEA, mai mult decât EVIDENTĂ!) încearcă să - şi justifice salariile (DELOC... „MICI”!) prin... CÂTEVA cazuri, „PER” (O ÎNTREAGĂ!...) SĂPTĂMÂNĂ TRECUTĂ, adică 47 de,... ABSOLUT PRĂPĂDITE, SITUAŢII de sancţionare... CONTRAVENŢIONALĂ (!), a unor fapte PENALE (!), comise de... (DOAR) CÂTEVA PERSOANE (ŢIGĂNEŞTI – „CETĂŢENI EUROPENI”, aflaţi sub principiul „DISCRIMINĂRII POZITIVE”, la fel ca DROGAŢII, „POPONARII”, CERŞETORII, ESCROCII CARE FURĂ DE LA STAT, ADICĂ NU DE LA CINEVA ANUME, CI DE LA... NOI TOŢI! ETC.)!

 


„Miliţiştii”- „poliţienii” şi „jandarmii lui Peşte” ne scot ochii cu câţiva contavenienţi, probabil... cei care nu le dau şpagă!

 


Ne întrebăm: cât îşi vor mai bate joc de noi, cetăţenii cinstiţi şi corecţi, ACEŞTI SEMI-ANALFABEŢI ÎN UNIFORMĂ (PLĂTITĂ, ŞI EA, DE NOI TOŢI, CEI CARE MUNCIM, LA FEL CA ŞI SALARIIlE IMENSE ŞI TOTAL NEMERITATE!), JANDARMI ŞI “POLIŢIŞTI” (de fapt: ACEEAŞI MILIŢIENI, TÂMPIŢI, DAR ŞIREŢI, ŞI CORUPŢI), adică TOŢI REPETENŢII PRODUŞI DE DEZASTRUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN ROMÂNIA, CARE, PRECUM ARMATELE DE POPI ŞI CĂLUGĂRI, ŞI-AU GĂSIT, CA NIŞTE PARAZIŢI SOCIALI CE SUNT!, O MODALITATE DE A PĂCĂLI CONTRIBUABILUL ROMÂN, FURÂNDU-I BĂNUŢUL MUNCIT ŞI OBŢINUT CU GREU!

Cât tupeu (şi desconsiderare a inteligenţei noastră!, dispreţ pe care îl au aceşti terchea-berchea de jandarmi şi poliţişti, cu o educaţie / cultură mai mult decât precară!!!!!), pot avea GOLANII ăştia de MILIŢIENI reşapaţi, încât să trimită presei locale, constănţene (recunoaştem: vai de mama ei, compusă din fel de fel de curviştine,... curviştini şi indivizi care au căzut la examenul de „femeie, masculină ori feminină, de serviciu”, la toaletele cluburilor lui Mazăre, pentru simplul fapt că şi-a dat seama, acest primar al Mamaiei, că poate să-i cumpere... mult mai ieftin: cu banii... angajatorilor lor, de la televiziuni, ziare şi agenţii!) încât să trimiţi, an de an, lună de lună şi zi de zi, comunicate de presă, în care anunţă că, din MIILE de comercianţi ILICIŢI (care sufocă Litoralul şi turismul românesc, vară de vară, astenizând turiştii civilizaţi, dar bucurând mitocanii care, şi ei, au descoperit, şi… împânzit / cucerit! Malul Mări Negre), ei sancţionează, (DOAR) contravenţional!, (DOAR) DOI ŢIGANI care vând nămol şi împuţenii de produse alimentare (PERICULOASE, d.p.v. medical – sanitar!)

ORICINE SE DUCE PE O PLAJĂ SAU PE O ALEE DIN STAŢIUNILE DE PE LITORALUL ROMÂNESC AL MĂRII NEGRE, DIN TOATE ZONELE (NĂVODARI, CONSTANŢA, MAMAIA, EFORII – TECHIRGHIOL, MANGALIA – NORD SAU 2 MAI - VAMA VECHE), SE CIOCNEŞTE (LA PROPRIU!) DE SUTE, UNEORI CHIAR... MII (!!!!!), DE VÂNZĂTORII AMBULANŢI, NEAUTORIZAŢI (nici financiar – fiscal, nici sanitar!), MAREA MAJORITATE... „CAM” ŢIGANI, ÎMPUŢIŢI, ÎN SENSUL DE NESPĂLAŢI!, CARE VÂND, ILEGAL!,... ORICE: DE LA PORUMBUL FIERT (ÎN OALELE DE NOAPTE ÎN CARE FAC PIPI ŞI CACA PURADEII LOR, aşadar: Poftă bună, „turist” românesc!...), până la „piatră ponce” ori noroi din băltoace, vândut pe post de „nămol sapropeic” (cu care gherţoii de români se freacă pe copite, ca să-şi mai dea jos din „caşcaval”, respectiv: se mâzgălesc, cu speranţa că scapă de boli, de la impotenţă până la reumatism, neştiind că s-au mânjit cu gunoi din fundul curţii ţiganului!).

Iar jandarmii şi miliţienii român(EŞT)i îşi bat joc de noi, vară de vară, scoţându-ne ochii cu câteva cazuri, pe săptămână, şi alea „leşinate”!...

Iată ultimul praf în ochi săptămânal, trimis prostălăilor şi jurnalizdelor (care ca să nu se întoarcă la posturile de vânzătoare pe la tarabe, cum au prestat unele / unii, sau de „fete de (larg) consum, cum au debutat în jurnalizdică multe altele), din presa oraşului lui Mazăre, de către golanii fără multă şcolă de la IJJ Constanţa:

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, care au acţionat pentru menţinerea ordinii publice, în sistem integrat, în zona de Sud a Litoralului Românesc, respectiv: Olimp - Neptun, Jupiter - Cap Aurora, Venus, Saturn - Mangalia, 2 Mai - Vama Veche, au constatat şi sancţionat, pe parcursul săptămânii trecute, un număr de 55 (cincizeci şi cinci) fapte de natură contravenţională.

Dintre acestea, 8 (opt) contravenţii au fost sancţionate cu avertisment scris, iar 47 de contravenţii au fost sancţionate cu amenzi, în valoare totală de 22.150 lei.


Principalele acte normative, pe baza cărora care s-au aplicat sancţiuni contravenţionale sunt:

- Legea nr. 61 / 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice

- Legea nr. 12 / 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ILICITE


Exemple:

- Joi 17 iulie a.c., M.V., în vârstă de 22 ani, din municipiul Bucureşti, a fost depistat, de către jandarmii constănţeni, în timp ce vindea nămol, în sticle de plastic, turiştilor aflaţi pe plaja din staţiunea turistică Jupiter.

- În aceeaşi zi, P.G., în vîrstă de 38 ani, din comuna Sascut, judeţul Bacău, a fost surprins, în timp ce vindea „colaci secuieşti” şi nămol, turiştilor aflaţi pe plaja staţiunii turistice litorale Neptun.

Persoanele în cauză nu au putut prezenta documente, care să ateste legalitatea activităţii comerciale, drept pentru care au fost sancţionate cu amenzi în cuantum de 500 lei fiecare.

IJJ Constanţa reamintinteşte, tuturor cetăţenilor, faptul că pot solicita sprijinul jandarmilor, prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112, sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau când sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.”

 

 

JANDARMII şi MILIŢIENII UITĂ SĂ SPUNĂ CÂTĂ ŞPAGĂ IAU (ŞI!) DE LA COETNICII LOR ŢIGANI, CA SĂ ÎNCHIDĂ OCHII LA INVAZIA COMERŢULUI ILEGAL DE PE PLAJĂ!

 


Niciodată, de 25 de ani, n-am găsit, în comunicatele de presă, de la noua Miliţie sau reînfiinţata Jandarmerie, măcar un singur anunţ, referitor la un miliţian sau jandarm care a fost prins luând şpagă („comision”) de la vânzătorii ambulanţi ILEGALI!

Explicaţia este ştiută de către toată lumea: 99% DINTRE „POLIŢIENI” – „MILIŢIŞTI” sau JANDARMI, n-au carte (că doar nu putem numi „şcoală” instituţiile de învăţământ... „superior” -- SIC! – în care băieţi şi fete, de la coada vacii sau „de cartier”, învaţă să scrie şi să citească, dar... numai cărţi... de identitate, procese verbale şi permise de conducere, şi să numere, dar... numai şpaga!), DAR AU, SLAVĂ DOMNULUI (MULTĂ) PARTE, SUB FORMĂ DE COMISION, DIN VENITURILE ILEGALE, ALE CONAŢIONALILOR (DE FAPT, ÎN FOARTE MULTE CAZURI: ŞI CO...ETNICI!) LOR ŢIGANI, CARE VÂND PE PAJE!

Desigur, ne cerem scuze, retoric – direcţionat, că am spus... ADEVĂRUL, faţă de alcătuitorii acelui procent, de doar... (maximum) 1 % (!), de poliţişti şi jandarmi ADEVĂRAŢI, care nu iau şpagă, nu se fac că muncesc la serviciu, nu-şi bagă nevestele, fiicele, cumnatele etc. în servicii de „cocoane”, înainte ca acestea să înveţe să se mai spele, măcar din când în când, pe sub parfumul din şpagă ş.a.m.d....
 

Taguri: IJJ, IJJConstanta, InspectoratuldeJandarmiJudeteanConstanta, Cernavoda, LaFuratCaise, Caise, JandarmiCernavoda, EchipajDeJandarmiCernavoda,jooble.org