CONSTANŢA: Etapă din Campionatul European de

CONSTANŢA: Etapă din Campionatul European de "DRIFT" (19 - 20 iulie 2014)(2004)


În zilele de (sâmbătă) 19 și (Duminică) 20 iulie 2014, la „Maritimo Shopping Center”, din Constanța, Campionatul European de „Drift”, prin cele două divizii, „King of Europe Street Legal” și „Queen of Europe”, vine, pentru prima dată, în România, cu ocazia celei de-a doua runde din sezonul competițional 2014.

Cei mai talentați concurenți și cele mai talentate concurente din Europa vor participa la acest eveniment, sperând să obțină victoria, în fața celor mai cunoscuți piloți de „drift” din România.

INTRAREA pentru spectatori va fi LIBERĂ, neexistând o taxă de acces la eveniment, pentru a facilita accesul unui număr cât mai mare de fani la această etapă spectaculoasă!

De asemenea, nici pentru piloți nu se va percepe o taxă de înregistrare, singura cerință fiind ca mașinile de competiție să respecte întocmai regulamentele oficiale „King of Europe”.

Programul se extinde sâmbătă, de la orele 12.00 - până la ora 22.00, sesiunea de calificări și sesiunile de antrenamente fiind incluse aici.
Duminică va fi ziua principală a competiției, ziua în care concurenții vor ieși în tandem pe traseu, programul fiind încadrat între orele 12.00 și 19.00.

Campionatul European de „Drift”, „King of Europe”, a avut parte de o creștere explozivă în ultimii câțiva ani, în prezent fiind urmărit de peste 85 milioane de oameni, la nivel global, prin intermediul posturilor Tv partenere.

„King of Europe” deține o poziție formidabilă și la nivel de Social - Media, acolo unde în fiecare zi, evenimentele și piloții din campionat sunt prezentați către aproximativ 1,1 milioane de fani, în mare parte de pe continentul european.

Numărul tot mai mare de piloți și cererea crescândă pentru evenimente marca „King of Europe” a dus la crearea unor divizii speciale, în cadrul campionatului, pentru a facilita condiții egale pentru concurenți și o acoperire din ce în ce mai mare la nivel continental.

Astfel, „King of Europe Street Legal” este o divizie creată special, în cadrul „King of Europe”, pentru piloții care se susțin în mare parte din fonduri proprii și care s-a dovedit a fi un real succes, în 2013, care a fost și anul de inaugurare.
În primul sezon competițional, piloții din Bulgaria au dominat în mod clar competiția, cu Alexander Yazov devenind primul campion „Street Legal”, devansându-i pe adversarii săi, la volanul unui „BMW E30”, de aproximativ 400 de cai putere.

„Queen of Europe Drift Series” este singura competiție de „drift” destinată exclusiv sexului frumos din Europa, inaugurată tot în 2013, și atrage atenția unui număr considerabil de fani, la nivel global.

Campioana din 2013, Danielle Murphy, vine la Constanța tocmai din Irlanda, la volanul unui „Nissan Silvia S14”, de 450 de cai putere.
Vicecampioana, Karolina Pilarczyk, din Polonia, va oferi, publicului constănțean, un spectacol de neuitat cu ajutorul mașinii sale de competiție, un Nissan Silvia S14 de peste 600 de cai putere! Pentru cei mai patrioți dintre fani, ei vor avea ocazia să îi adreseze cuvinte de încurajare Ramonei Rusu, care aduce de la Arad un „BMW E30” deosebit, de asemenea cu peste 400 de cai putere.

Traseul de competiție, din cadrul „Maritimo Shopping Center”, promite să fie unul formidabil, atât pentru piloți cât și pentru spectatori, oferind un mix de secțiuni tehnice cu secțiuni de viteză, ceea ce nu poate să însemne decât și mai mult fum din cauciucuri și, de asemenea, tandemuri între piloți nemaivăzut de strânse!
 

Taguri: Drift, CampionatulEuropeanDeDrift, KingOfEuropeStreetLegal, QuuenOfEurope, DanielleMurphy, KarolinaPilarczyk, MaritimoShoppingCenter, Constanta,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri