MAMAIA:

MAMAIA: "HAVANA Night" de... zile mari, cu Cătălin Botezatu, Dana Săvuică şi... Christopher Atkins (din "Laguna albastră")(2930)


Astăzi, vineri - 11 Iulie, cu începere de la ora 21.00, Complexul ”IAKI”, din staţiunea turistică MAMAIA, organizează o seară cu totul specială, cu specific: ”HAVANA Night”.

Vedetele serii vor fi: Cătălin Botezatu, care va prezenta colecţia de modă “Jungle”, Dana Săvuică, care va prezenta… pe toată lumea, şi, “Special Guest Starr”, actorul american CHRISTOPHER ATKINS, devenit celebru după ce a jucat, alături de idolul adolescenţei unora dintre noi, frumoasa Brooke Shields, în filmul “Laguna albastră”, la începutul anilor ’80!
Atkins vizitează România, în această perioadă, la invitaţia promotorului de K-1 (circuitul “Superkombat”) Eduard Irimia, care-şi serbează şi ziua de naştere, în această seară, la IAKI.

Locaţia, piscina exterioară a Complexului ”IAKI” - MAMAIA, se va transforma, pentru o noapte, într-un loc în care oaspeţii vor fi, efectiv, hipnotizaţi, deopotrivă de atmosfera tradiţională a ritmurilor de salsa, de aroma cocktailurilor ”Mojito”, ”Cuba Libre” sau ”Culto ala Vida” sau a bucătăriei cu specific cubanez.

Atmosfera va fi întreţinută de MC… DANA SĂVUICĂ, fostul manechin şi actuala cunoscută creatoare de modă, dar şi om de televiziune, o prezenţă întotdeauna agreabilă!

Soţii Răzvan Stanciu şi... Dana Săvuică sunt unul dintre cele mai longevive cupluri, din... atât de agitatul (tumultosul, chiar!...) „Show – Bizz” românesc: ei împlinesc, în această lună, nu mai puţin de... 25 de ani de căsnicie!
Pe care îi vor serba... diseară, la IAKI – MAMAIA!

Partener al evenimentului este “Redd’s”, singura bere care se adresează… femeilor şi care a lansat “Redd’s Mojito”, noul “mix” de bere cu aroma inconfundabilă a celebrului cocktail “Mojito”.

Printre surprizele serii se numără prezentarea colecţiei ”Jungle”, a designer-ului CĂTĂLIN BOTEZATU.

“Brand – ambasadorul” Complexului ”IAKI” - MAMAIA, Cătălin Botezatu îşi prezinta colecţia ”Jungle”, una vie, veselă, explozivă, plină de culoare, care te duce cu gandul la vacanţele exotice, realizată din materiale cu “print”-uri (creatia deigner-ului!) personalizate!

Călător împătimit, care a bătut Mapamondul, în lung şi-n lat, Cătălin Botezatu aduce, la “IAKI” - Mamaia, o colecţie inspirată din vacanţele în destinaţii exotice, “rupte de lume”:
”Este adevărat că sunt pasionat de călătorii, că am văzut aproape tot ce se poate vedea pe lumea asta, că experienţa de a călători este unică şi irepetabilă, dar veri ca la Mamaia nu am trăit niciunde, în lume! Atmosfera de aici, bucuria de a avea prieteni alături, petrecerile, nu se compara cu nimic…De aceea am adus, la ”IAKI”, o colectie ”JUNGLE”, în “HAVANA Night”, ca să avem, aici, la noi acasă, de toate. Dacă vrem, putem să mutam la Mamaia şi… jungla, şi Havana!”.


IMAGINI.1-2-3: “Site” şi cont de “Facebook” – Complex Turistic “IAKI” Mamaia; 4-5-6: Dana Săvuică , cu soţul Răzvan Stanciu şi… fără! (Surse: story.ro; libertatea.ro; cancan.ro); 7. Cătălin Botezatu (Sursă: glamour.ro); 8-9-10: Christopher Atkins şi Brooke Shields, în pelicula cinematografică “Laguna albastră” (Sursă: wikipedia.org)
 

Taguri: HavanaNight, IAKI, otelIAKI, Mamaia, ComplexIakiMamaia, CatalinBotezatu, ChristopherAtkins, DanaSavuica, ColectiaJungle, Redds, Redd's, Mojito, Redd'sMojito, CubaLibre, CultoAlaVida,jooble.org