Celebrul actor CRISTOPHER ATKINS (partenerul lui Brooke Shields, din

Celebrul actor CRISTOPHER ATKINS (partenerul lui Brooke Shields, din "LAGUNA ALBASTRĂ"), va veni în MAMAIA!(1174)


Actorul american CRISTOPHER ATKINS, devenit celebru, la începutul anilor ’80, pentru rolul principal din „Laguna Albastră” (în care actorul adolescent, atunci, a jucat alături de frumoasa Brooke Shields), va fi prezent, în premieră, în acest weekend, în România, urmând să fie invitatul special al preşedintelui „Superkombat”, Eduard Irimia, care îşi va serba ziua de naştere în staţiunea MAMAIA.

Cu peste 60 de roluri în producţiile cinematografice de la Hollywood, dar şi vedeta unui „reality show” realizat de VH 1, în urmă cu câţiva ani, Atkins va ateriza vineri dimineaţă, la ora 10.00, pe Aeroportul Otopeni, pentru ca la ora 12.00, împreună cu promotorul Eduard Irimia, să susţină o conferinţă de presă, la Trickshot Restaurant / Bowling, cel mai nou şi modern centru de „entertainment” din Nordul Capitalei, deschis în incinta „mall”-ului „Promenada”.

"Vom anunţa un proiect important, care implică mai multe vedete de la Hollywood, va fi o surpriză pentru toată lumea", a afirmat şeful promoţiei internaţionale de K-1, adăugând că actorul va lua prânzul la restaurantul „Rambla”, fiind un fan al restaurantelor cu specific spaniol.

“Abia aştept să ajung în România, sunt chiar încântat, mai ales că l-am interpretat pe… Dracula, despre care ştiu că îşi are originile aici! Acum câţiva ani chiar am jucat într-un film alături de mai mulţi actori români, printre care şi Monica Bârlădeanu. Şi bineînţeles că am auzit de Nadia Comăneci, Hagi şi Ilie Năstase. Fiind fan al sporturilor de contact, am început să urmăresc galele “Superkombat”, aşa că mă onorează invitaţia lui Eduard”, a afirmat vedeta de la Hollywood.

La scurt timp, Irimia şi Atkins, inclus în „Top 100 al actorilor, din toate timpurile, cu cea mai mare influenţă asupra tinerilor”, vor pleca spre CONSTANŢA, acolo unde sunt invitaţi la petrecerea „Havana”, de la Hotel „Iaki”, din MAMAIA, şi unde vor asista la prezentarea organizată de Cătălin Botezatu.
"Atkins va fi cazat la hotelul lui Gică Hagi, pe toată durata sejurului", a precizat Irimia.

"Sâmbătă, de la ora 12.00, vom pleca de la debarcader către insula Ovidiu, acolo unde suntem invitaţi la prânz şi unde vom petrece în stil tradiţional românesc.
În plus, Christopher a văzut pe internet locaţia şi mi-a spus, mai în glumă, mai în serios, că vrea să refacă acolo o scenă din Laguna Albastră", a mai afirmat promotorul Eduard Irimia.


IMAGINE: Cristopher Atkins şi Brooke Shields, în pelicula „Laguna albastră” (Sursa foto: organizatori)
 

Taguri: CristopherAtkins, Atkins, BrookeShields, Shields, LagunaAlbastra, EduardIrimia, Superkombat, InsulaOvidiu, Mamaia, Constanta, PromenadaMall, HotelIAKI, HotelIAKIMamaia, GicaHagi, IlieNastase, NadiaComanrci, TrikshotRestaurant&Bowling, RestaurantRambla, Ra,jooble.org