JUDEŢUL CONSTANŢA - INUNDAŢIILE din iunie a.c.: A fost finalizat Raportul de evaluare a pagubelor

JUDEŢUL CONSTANŢA - INUNDAŢIILE din iunie a.c.: A fost finalizat Raportul de evaluare a pagubelor(1081)


Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa – „Grupul de suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice şi poluări accidentale” a finalizat raportul privind evaluarea pagubelor produse de fenomenele hidrometeorologice ce au afectat judeţul Constanţa, în perioada 19 - 20 iunie 2014.

Membrii comisiei de evaluare, împreună cu reprezentanții Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență, au verificat fiecare din localitățile afectate, pentru a prezenta cât mai repede, structurilor ierarhice superioare, o situație completă a pagubelor produse de inundații, în vederea găsirii unor soluții financiare de remediere.

Toate datele au fost cuprinse într-un raport de sinteză care va fi înaintat Ministerului Afacerilor Interne, și care fi consultat pe „site”-ul instituției, la adresa: www.prefectura-ct.ro.

Se menţionează că la nivelul comunei Adamclisi, pentru străzile distruse s-a luat în calcul valoarea de inventar a acestora.


FOTO: Inundaţii la Adamclisi, judeţul Constanţa, în iunie 2014 (Sursa: ziuaconstanta.ro)
 

Taguri: InundatiiConstanta, RaportDeEvaluare, ComitetulJudeteanPentruSituatiiDeUrgenta, Adamclisi,



jooble.org