VASE DE CROAZIERĂ ÎN PORTUL CONSTANŢA: Trei noi pasagere de lux vin săptămâna viitoare

VASE DE CROAZIERĂ ÎN PORTUL CONSTANŢA: Trei noi pasagere de lux vin săptămâna viitoare(3611)


Săptămâna care începe mâine aduce trei noi nave de croazieră, la Terminalul de Pasageri din Portul Constanţa.

Sunt cele cu numărul 29, 30 şi 31, dintr-un total de 84, câte vin la Constanţa în acest sezon estival (al Emisferei Nordice), început, pentru portul românesc de la Marea Neagră, pe 1 aprilie, şi care se va încheia pe 10 octombrie!

Primul “pasager” de cursă lungă al săptămânii va fi AIDA AURA”, vapor maritim, care este programat să sosească, cu cei 1.266 de pasageri aflaţi la bord, mâine, luni – 7 iulie, dimineaţă, la ora 08.00, şi va pleca în aceeaşi zi, la 21.00.

A doua navp de croazieră a săptămânii viitoare este fluvialul “VIKING SINEUS”, un oaspete relativ frecvent, în această vară, al bătrânului Tomis….
El soseşte marţi – 8 iulie, la ora 13.00, şi va pleca a doua zi, miercuri – 9 iulie, la 22.00.
Aceasta înseamnă că pasagerii turişti vor putea vedea… ambele semifinale ale Coppa del Mondo , din Brazilia, în apele româneşti!

În sfârşit, al treilea şi ultimul vas de croazieră care vine, în săptămâna ce urmează, la Constanţa, este maritimul “SEABOURN ODYSSEY”, care este anunţat să acosteze, la noi, tot miercuri – 9 iulie (08.00) şi să ridice ancora în seara aceleiaşi zile (la 21.00).


FOTO: 1. Pasagerul maritim „Aida Aura” (Sursa: oceanevent.com); 2. Nava de croazieră fluvială „Viking Sineus” (Sursa: vikingrivercruises.com); 3. – 4. - 5.: Pachebotul oceanic „Seabourn Odyssey” (Surse, în ordine: news.com.au; myblogs.gr; shipspotting.com)
 
jooble.org