Cele mai citite articole ale săptămânii(860)


1. FOTO. ACIA, protest împotriva lui Radu Mazăre: ”A transformat Constanța într-un ghetou”, Alex Popescu, 2037 vizualizări

Astăzi, când Radu Mazăre a împlinit 46 de ani și când Mamaia este gazda primei caravane estivale, Asociația Constanța Ia Atitudine a organizat un eveniment inedit. O caravană a constănțenilor, a celor care trăiesc în orașul părăsit parcă de administrație, care își îndreaptă toate eforturile către stațiunea Mamaia.
 


2. SE STRÂNGE LAŢUL JUSTIŢIEI în jurul lui NICUŞOR CONSTANTINESCU: Preşedintele C.J. Constanţa este... citat la Curtea de Apel Bucureşti, pe 18 iulie a.c.!, Paul Parvu, 646 vizualizări 

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, astăzi, citarea lui Nicuşor Daniel Constantinescu, pentru următorul termen, stabilit pentru 18 iulie a.c.
Magistraţii bucureşteni au amânat judecarea contestaţiei împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti, prin care a fost ridicată măsura controlului judiciar şi înlocuirea sa cu măsura judiciară a ARESTULUI PREVENTIV (de 29 de zile).
 

3. Mizeria de la Evaluarea Națională, Alex Popescu, 633 vizualizări 

Examenul de Evaluare Națională în Constanța a fost fraudat. O spun cu toată responsabilitatea, deși nu am dovezi concrete. Este imposibil ca un elev mediocru, care nu reușea să ia o notă de opt în clasă, să ia acum 9,80. Este imposibil ca un elev care la simulare a luat 5 să se deștepte peste noapte și să obțină 9,90. Este imposibil ca, atunci când la română greșești doi itemi obiectivi, pentru care ți se scad 1,10 puncte, nota ta să fie de 9,90. IMPOSIBIL. Și știți de ce se numesc itemi ”obiectivi”? Pentru că aici nu este loc de subiectivism la corectat. Este fie alb, fie negru. 

4. Târgul CONFINTEX - Ediţia de Vară: 80 de firne de confecţii, textile, pielărie etc., Paul Parvu, 432 vizualizări 

5. Fraudă la evaluarea națională? Colegiul Județean al Elevilor cere anchetă, Alex Popescu, 428 vizualizări 

Consiliul Judeţean al Elevilor Constanţa, organizaţie reprezentativă a elevilor din judeţul Constanţa, se arată îngrijorat din cauza unor suspiciunii de fraudă apărute astăzi în mass-media asupra rezultatelor obţinute la Examenul de Evaluare Naţională pentru absolvenţii de clasa a VIII-a la Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” din Constanţa. 
jooble.org