BACALAUREAT - 2014: Trei elevi, din Medgidia şi Cernavodă, prinşi încercând să copieze, la proba scrisă la alegere...

BACALAUREAT - 2014: Trei elevi, din Medgidia şi Cernavodă, prinşi încercând să copieze, la proba scrisă la alegere...(1437)


Astăzi, vineri - 4 iulie, 5.216 absolvenţi de liceu au susţinut proba la alegere a profilului şi specializării (Biologie, Chimie, Informatică, Logică, Argumentare şi comunicare, Fizică, Psihologie, Filosofie, Sociologie, Economie şi Geografie).

La această probă, trei (3) candidaţi, care susţineau examenul la disciplina Biologie, au fost eliminaţi, pentru fraudă şi tentativă de fraudă (materiale nepermise): un candidat din centrul de examen Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia şi doi candidaţi care au susţinut proba la Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă.

Potrivit metodologiei de organizare a examenului naţional de Bacalaureat, candidaţii care au fost eliminaţi de la examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, au pierdut dreptul de a susţine examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Rezultatele iniţiale se vor afişa luni - 7 iulie a.c., până la ora 12.00, la fiecare centru de examen, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, între orele 12.00 şi 16.00.

Contestaţiile se vor soluţiona în intervalul 8 – 10 iulie, urmând ca rezultatele finale să se afişeze pe 11 iulie!


FOTO: gandul.info

 

Taguri: Bacalaureat2014, Bacalaureat, ExamenulDeBacalaureat, LiceulTeoreticAnghelSalignyCernavoda, ProbaLaAlgereBacalaureat, LiceulTeoreticNicolaeBalcescuMedgidia, Medgidia, Cernavoda,jooble.org