Dunărea a scos la iveală două cadavre în Sâmbăta Mare. Erau căutate de o săptămână(566)


Astăzi, la ora 11.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Cernavodă (cu ambarcaţiunea din dotare), aflaţi în continuarea cercetărilor privind dispariţia lui S. Valeriu Cătălin şi a minorului P. E. A., dispăruţi în apele fluviului Dunărea din data de 28.04.2013, în zona km flv. 298+500, au descoperit cadavrul unui bărbat plutind cu faţa în jos.

Din primele verificări efectuate nu a putut fi stabilită identitatea acestuia, fiind ridicat şi transportat la Morga Spitalului Municipal Medgidia în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
La ora 12.10, cu ocazia retragerii către bază a navei, pe şenalul Canalului Dunăre Marea Neagră, km. Fl.60+500, zona estacadă, amonte Ecluza Cernavodă, a fost descoperit, plutind cu faţa în jos, cadavrul altui bărbat, identificat ca fiind S. Valeriu Cătălin, dispărut din data de 28.04.2013, în apa fluviului Dunărea, şi dat în urmărire la data de 29.04.2013.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă pe acesta, fiind transportat la Morga Spitalului Municipal Medgidia în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
 
jooble.org