Bursa locurilor de muncă în industria navală(1038)


Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța organizează BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ ÎN INDUSTRIA NAVALĂ. Evenimentul se va desfăşura pe data de 9 iulie 2014, începând cu ora 9.00, la sediul din B-dul Mamaia al Universităţii „Ovidius” din Constanţa. 

La Bursa locurilor de muncă în industria navală vor participa, din partea mediului economic, prin reprezentanţii departamentelor de resurse umane: Şantierul Naval Constanţa S.A; Şantierul Naval Tulcea – VARD; Şantierul Naval Mangalia – DMHI; Grup Servicii Petroliere S.A.; S.C. Rig Service S.A. Constanţa.

Scopul evenimentului este acela de a facilita întâlnirea studenţilor Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă cu principalii angajatori din domeniul industriei navale. Bursa locurilor de muncă în industria navală este un eveniment care se înscrie în obiectivele strategice ale Facultăţii de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă privind implicarea comună a reprezentanţilor învăţământului universitar şi a angajatorilor în educaţia şi formarea profesională a studenţilor care frecventează programe de studii incluse în domeniul industriei navale şi asigurarea integrării imediate a absolvenţilor pe piaţa forţei de muncă.

La acest eveniment vor participa, în principal, studenţi ai programelor de studii universitare de licenţă Sisteme şi Echipamente Navale, Ingineria Sudării, Utilaje şi Instalaţii Portuare, dar şi studenţi ai unor programe de studii conexe Energetică Industrială, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic, Autovehicule Rutiere, alături de alți studenţi ai Universităţii „Ovidius” din Constanţa care au în vedere o viitoare angajare în domeniul industriei navale.
 
jooble.org