SE STRÂNGE LAŢUL JUSTIŢIEI în jurul lui NICUŞOR CONSTANTINESCU: Preşedintele C.J. Constanţa este... citat la Curtea de Apel Bucureşti, pe 18 iulie a.c.!

SE STRÂNGE LAŢUL JUSTIŢIEI în jurul lui NICUŞOR CONSTANTINESCU: Preşedintele C.J. Constanţa este... citat la Curtea de Apel Bucureşti, pe 18 iulie a.c.!(1436)


Curtea de Apel Bucureşti a dispus, astăzi, citarea lui Nicuşor Daniel Constantinescu, pentru următorul termen, stabilit pentru 18 iulie a.c.

Magistraţii bucureşteni au amânat judecarea contestaţiei împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti, prin care a fost ridicată măsura controlului judiciar şi înlocuirea sa cu măsura judiciară a ARESTULUI PREVENTIV (de 29 de zile).

De asemenea, Instanţa din Bucureşti a dispus transmiterea unei adrese, către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa (I.J.P.C.) - Biroul Supraveghere Judiciară, pentru a preciza data la care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (C.J.C.) a părăsit ţara, durata de timp pentru care a fost încuviinţată părăsirea ţării şi termenul la care ar fi trebuit să revină în România.

Până la următorul termen din dosar (18 iulie 2014), magistraţii au cerut citarea preşedintelui C.J.C. la biroul avocatului ales, la domiciliul din municipiul Constanţa, dar şi la reşedinţa sa temporară (declarată), din S.U.A., la, cităm: adresa indicată în actul medical”.


FOTO: Nicuşor Daniel Constantnescu, pe patul de spital, la celebra clinică de ultralux, pentru milionari (în dolari), de la „John(s) Hopkins” – Baltimore, st. Maryland, U.S.A. (Sursa: adevarul.ro)
 

Taguri: NicusorConstantinescu, NicusorDanielConstantinescu, PresedinteleCJConstanta, CJConstanta, CJC, ClinicaJohnHopkins, Baltimore, SUA, OperatieCancerProstata, BreachStreetGlobalHospitality,jooble.org