Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(509)


Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 ani şi 9 luni, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii din staţiunea Mamaia

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din staţiunea Mamaia, au identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Vaslui, care, în noaptea de 30 iunie a.c., ar fi sustras mai multe componente din bronz, de la un hotel din staţiune, în scopul comercializării, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale a bărbatului, urmând a fi făcute propuneri legale prin unitatea de parchet competentă.

Tânăr reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii Secţiei 4

La data de 01 iulie a.c., ora 22.05, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, unei femei i-a fost smulsă poşeta de pe umăr, cel ce a comis fapta fiind imobilizat de trecători.
Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, polițiștii l-au identificat pe tânărul, în vârstă de 26 de ani, din Constanţa, din primele cercetări stabilind că, în timp ce se deplasa pe bulevardul I.C. Brătianu, a acostat o femeie și prin folosirea violenţei i-a smuls de pe umăr o poşetă, fiind imobilizat de doi bărbaţi care se aflau în apropiere.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de către poliţişti, urmând ca astăzi, să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Accident rutier
La data de 01 iulie a.c., ora 11.30, M. E. a condus o motocicleta pe strada Soveja, pe banda 3 dinspre bulevardului Tomis către strada Ştefăniţă Vodă şi ajungând la intersecţie cu strada B.P. Haşdeu, nu a păstrat o distanţă regulamentară şi a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autovehicul condus în acelaşi sens de mers, pe aceeaşi bandă de circulaţie şi care efectua manevra de întoarcere peste marcajul longitudinal continuu.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui M. E.
Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Serviciului Rutier

Poliţiştii Serviciului Rutier cercetează în stare de libertate un bărbat, care, la data de 01.07.2014, a condus autovehicul pe strada Baba Novac, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
jooble.org