Ce accidente rutiere au avut loc ieri(590)


Ieri, ora 07.20, M. E. a condus un autovehicul pe şoseaua Constanţei, din oraşul Năvodari, dinspre centrul localităţii către bulevardul Năvodari şi ajungând la marcajul pietonal de la intersecţia cu strada Poştei a surprins şi accidentat un pieton, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

La ora 12.30, V. O. a condus un autovehicul pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, pe banda numărul 2, dinspre localitatea Eforie Nord către Tuzla şi ajungând la intersecţia cu strada Dr. Climescu a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce şi nu a acordat prioritate unui biciclist, care circula din sens opus şi care, pentru a evita impactul, a virat brusc dreapta şi a căzut în afara părţii carosabile, rezultând vătămarea corporală uşoară a acestuia.

De asemenea, la ora 18.25, B. L. a condus autovehicul pe DN 22C, dinspre localitatea Poarta Albă către localitatea Satul Nou şi ajungând la km 16+300 a efectuat viraj către stânga pentru a intra pe un drum secundar, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care se afla în depăşire, în aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B. L.
Totodată, la ora 21.30, G. M. fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus o bicicletă, pe strada B. P. Haşdeu, din localitatea Eforie Nord, dinspre strada Republicii spre DN 39 şi ajungând la intersecţie cu strada M. Kogălniceanu, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de S. G., dinspre Mangalia spre Constanţa.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.


La data de 29 iunie a.c., ora 21.30, M. C. a condus un autovehicul, având o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe strada N.Titulescu, din Cernavodă şi ajungând la intersecţia cu strada Crişan nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a acroşat un alt autovehicul, care circula pe strada Crişan, strada cu prioritate.
În urma accidentului a rezultând vătămarea corporală uşoară a pasagerei de pe bancheta din stânga spate a celui de-al doilea autovehicul.
jooble.org