LITORALUL ROMÂNESC: Tarifele de cazare, pentru vacanţele cumpărate prin agenţiile A.N.A.T., RĂMÂN NESCHIMBATE!

LITORALUL ROMÂNESC: Tarifele de cazare, pentru vacanţele cumpărate prin agenţiile A.N.A.T., RĂMÂN NESCHIMBATE!(1084)


Preţurile pentru vacanţe NU SE SCHIMBĂ începând cu 1 iulie, la agenţiile de turism membre ANAT, întrucât aceste tarife au fost negociate încă de la „Bursa Litoral” şi lansate în noiembrie 2013, în cadrul programului „Înscrieri Timpurii”, rămânand, astfel, nemodificate pe TOATĂ durata sezonului estival 2014!

Informaţiile din presă, referitoare la creşterea preţurilor se referă strict la preţul de la recepţie, pe care fiecare agent economic în parte (structura de cazare) îl poate schimba dupa cum doreşte, în funcţie de diverşi factori, cum ar fi cererea din partea turiştilor sau a agenţiilor de turism, sau situaţia meteorologică.

Nu există o dată anume la care unităţile de cazare să-şi modifice, unanim şi dirijat, tarifele practicate la recepţie, acest mecanism fiind unul dinamic şi dependent de politica de management a fiecărui hotelier în parte.

Astfel, tarifele de cazare la unităţile de pe litoral rămân neschimbate!

Se recomandă a se cere sfatul unui consultant de turism, pentru a beneficia de tarife speciale, negociate şi contractate de către agenţiile de turism încă de anul trecut, şi publicate şi promovate pe „site” - urile şi cataloagele acestora.

Corina Martin, presedintele Asociaţiei “Litoral – Delta Dunării” a declarat, referitor la acest subiect: “Continuăm să ofertăm turiştii prin tarife atractive, programe şi oferte speciale, condiţii de cazare pentru toate bugetele şi o serie, bogată şi atractivă, de evenimente, în toate staţiunile de pe Litoral. Astfel, recomandăm în continuare turiştilor români să achiziţioneze vacanţele, pe litoral şi în România, prin agenţiile de turism membre ANAT, pentru a beneficia de cele mai bune tarife".


FOTO: realitatea.net
 

Taguri: LitoralulRomanesc, ANAT, tarifeVacante, BursaLitoral, CorinaMartin, AsociatiaLitoralDeltaDunarii, InscrieriTimpurii,jooble.org