Ce accidente rutiere au avut loc ieri(511)


Ieri, la ora 18.30, M. P. a condus o bicicletă în staţiunea Mamaia şi ajungând în zona unui hotel, a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului.

La ora 11.40, B. S. a condus o motocicletă în municipiul Constanţa, pe strada Soveja şi ajungând la marcajul pietonal de la intersecţie cu strada Primăverii a surprins şi accidentat un pieton, care se afla în traversare pe marcajul pietonal.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

La ora 17.40, S. L. a condus o motocicletă în municipiul Constanţa, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe banda 2 şi ajungând la intersecţie cu strada Traian a surprins şi accidentat un pieton, care traversa bulevardul prin loc nepermis şi fără a se asigura.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

La ora 18.25, un minor a condus o bicicletă în oraşul Năvodari, pe strada Grădinilor şi ajungând la intersecţie cu strada Câmpului, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula pe drumul public.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului.

La ora 18.55, R. V. a condus un autovehicul, în municipiul Constanţa, pe strada Griviţei şi ajungând în dreptul unui imobil a surprins şi accidentat, cu oglinda laterală dreapta, un pieton, care se afla pe partea carosabilă, în partea stângă a unui autoturism parcat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală apietonului.
jooble.org