Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(539)


La data de 24 iunie a.c., ora 18.05, T. C. a condus un autovehicul pe strada Prunului şi manevrând autoturismul cu spatele pentru a întoarce, nu s-a asigurat, moment în care a accidentat un minor, care se juca lânga gardul imobilului.
Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipiului Medgidia. După plecarea ambulanţei, conducatorul auto, cu autovehiculul implicat în accidentul rutier, a plecat la Spitalul Municipiului Medgidia, fără încuviinţarea poliţiştilor.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, ce a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La aceeaşi dată, ora 21.00, R. L. a condus un autovehicul pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa, pe banda 1 şi ajungând în zona unui club, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda 2 pe banda 1 şi a intrat în coliziune cu motociclul condus în aceeaşi direcţie de mers, pe banda 1.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui conducătorului motociclului şi a pasagerului motociclului.

 

La data de 24 iunie a.c., ora 21.55, G. V. a condus un autovehicul pe DN 22 C dinspre localitatea Medgidia către localitatea Cernavodă şi ajungând la km 16+700m, a accidentat o persoană, care a traversat strada din partera stângă a conducătorului auto, fără a se asigura şi prin loc nepermis.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.


Posesori ai unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea depistaţi de către poliţişti

Poliţiştii oraşului Ovidiu au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitate, pe numele căruia, la data de 19.06.2014, Judecătoria Constanţa a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de furt.
La data de 24 iunie a.c., ora 18.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroul Urmăriri, au depistat şi identificat în municipiul Constanţa un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, pe numele căruia era emis, din data de 18.06.2014, de către Tribunalul Ilfov, mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
 
jooble.org