Gândul: LOCUL EXACT în care se află Nicuşor Constantinescu pe care DNA îl vrea ARESTAT. „Mă întorc când termin tratamentul”(913)


Nicuşor Constantinescu nu se mai află în spitalul din SUA unde a fost internat pentru a-şi rezolva problemele medicale, au declarat oficialii instituţiei medicale. Şeful Consiliului Judeţean a evitat să spună unde se află exact, însă a lăsat să se înţeleagă că este tot sub tratament în spitalul din SUA. La insistenţele Gândul, baronul de Constanţa a dezvăluit adresa la care locuieşte în SUA. Este un complex imobiliar luxos în apropiere de spitalul la care se tratează, dar şi de un frumos teren de golf. Între timp, Poliţia a emis un mandat internaţional de arestare după ce judecătorii au hotărât că liderul PSD a încălcat regulile procedurii de control judiciar. Nicuşor Constantinescu este trimis în judecată pentru corupţie şi cercetat în alte două dosare ale DNA.

În urmă cu câteva zile Nicuşor Constantinescu transmitea prin Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene, poze cu el şi susţinea că este în spitalul John Hopkins din SUA. În plus, şeful CJ Constanţa a trimis şi o scrisoare pe care a acreditat-o ca fiind scrisă de Dr. Mohamad E. Allaf de la Institutul Urologic James Buchanan Brady.

Până în acest moment doctorul indicat de Nicuşor Constantinescu nu a confirmat pentru gândul scrisoarea prezentată public de liderul PSD Constanţa. Prin scrisoarea prezentată se acredita ideea că Nicuşor Constantinescu are nevoie de un tratament care durează în general 6-8 săptămâni.

După ce ieri judecătorii au dispus arestarea lui Nicuşor Constantinescu, gândul l-a întrebat când se va întoarce în ţară. El a transmis prin SMS următoarele: ”Mă întorc când termin tratamentul conform scrisorilor medicale de la J Hopkins”. Din acest răspus reiese că şeful CJ este încă internat în spitalul american.

Gândul a solicitat lămuriri legate de prezenţa lui Nicuşor Constantinescu în spitalul american. Kimberly Simmons purtător de cuvânt al spitalului John Hopkins a declarat pentru gândul că ”nu avem nici un pacient înregistrat cu acest nume”. Reprezentanţii spitalului au declarat că Nicuşor Constantinescu nu se mai află în spital de o lună de zile.

Preşedintele CJ a explicat ulterior că, de fapt, stă într-un imobil închiriat de spitalul John Hopkins şi că este în ambulatoriu. „Toţi pacienţii J. Hoopkins şi din toată SUA sunt internaţi permanent, şi americani, şi non-americani, pentru operaţii strict necesare sau terapie intensivă de urgenţă. Restul se stă ambulatoriu sub supraveghere medicală, în locaţii aflate în contract cu Spitalul J.Hoopkins, pentru străini, sau acasă la ei pentru băştinaşi. Asta am explicat în toate comunicatele! Ambulatoriul alternează cu spitalizarea funcţie de evoluţia pacientului cu costuri mici, nu ca în România unde spitalizarea e cu lunile şi eficienta economico-medicală e slabă. Nu mai zic de factorul psihologic pentru pacienţi!”, a declarat Nicuşor Constantinescu.

La insistenţe gândul Nicuşor Constantinescu a dezvăluit şi adresa la care locuieşte. Este vorba de Aliceanna Street 1001, Baltimore 21202. Un complex luxos de apartamente. Potrivit unui document al spitalului o noapte de cazare într-o astfel de locaţia variează de la 50 la 200 de dolari, dar există posibilitatea negocierii unui discount.

Nicuşor Constantinescu locuieşte într-o zonă selectă a Baltimore-ului. Câţiva paşi de hotelul său Nicuşor Constantinescu poate descoperi o o frumoasă promenadă şi un port pentru iahturi luxoase. Tot în Baltimore, Nicuşor Constantinescu poate descoperi şi un fabulos muzeu al navelor vechi de luptă al armatei SUA. De asemenea oraşul are o serie de muzee dar şi un oceanariu cu rechini vii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Nicuşor Constantinescu ar putea fi arestat preventiv după ce judecătorii Tribunalului Bucureşti au constat că acesta nu a respectat regulile procedurii de control judiciar. Şeful CJ Constanţa este plecat din ţară în SUA unde susţine că s-ar trata de o boală gravă. Potrivit înţelegerilor cu procurorii Nicuşor Constantinescu trebuia să se întoarcă în ţară în urmă cu două săptămâni. Decizia judecătorilor este executorie. Astfel că dacă Nicuşor Constantinescu se întoarce mâine în ţară el va fi arestat. Ea poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Între timp surse din Poliţie au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că mandatul de arestare a ajuns, luni seară, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. După ce, potrivit procedurii, poliţiştii au mers la locuinţa lui Nicuşor Constantinescu şi au constatat, în mod oficial, că acesta nu este acasă, a fost emis un mandat de urmărire naţională.

Contactat de gândul preşedintele CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu a declarat că va contesta decizia Tribunaului Bucureşti care a dipus arestare sa. Nicuşor Constantinescu a refuzat să precizeze când se va întoarce în ţară. El a acuzat însă DNA că doreşte ”lichidarea sa fizică”. Tribunalul Bucureşti a decis astăzi arestarea preventivă a şefului CJ pentru că nu a respectat prevederile procedurii de control judiciar.

”Eu sunt un cetăţean român liber aflat în SUA , cu permisiunea DNA, pentru tratarea cancerului de prostată pe care îl am! Aştept începerea radioterapiei după terminarea complicaţiilor medicale apărute şi voi face recurs la această hotărâre definitivă dar nu irevocabilă, ce nu mi-a fost comunicată!! DNA a hotărât lichidarea mea fizică! Documentele medicale aflate în dosar vorbesc de la sine! Aşa s-a mutat scandalul public Basescu-Ţiganiada la Nicuşor-cancerosul arestat pentru că încercă să-şi salveze viaţa în SUA, cu acceptul Poliţiei politice DNA”, a declarat Nicuşor Constantinescu pentru gândul.

Sursa: Gandul.info
jooble.org