C.M. de Fotbal, din Brazilia: PORTUGALIA a egalat în... ultima secundă a prelungirilor, în meciul cu revelaţia S.U.A.: 2 - 2 !

C.M. de Fotbal, din Brazilia: PORTUGALIA a egalat în... ultima secundă a prelungirilor, în meciul cu revelaţia S.U.A.: 2 - 2 !(1126)


După Spania şi Anglia, şi Portugalia era gata-gata să părăsească “Coppa del Mondo” braziliană, încă din… faza grupelor de calificare în “optimile de finală” eliminatorii!


De fapt,… încă nu-i timpul pierdut, pentru lusitani, să păţească ruşinea!

Le-a mai rămas o brumă de speranţă doar pentru că, în ultima fază a meciului de aseară , ÎN… ULTIMA SECUNDĂ A PRELUNGIRILOR (!!!), au marcat golul egalării, cu Statele Unite ale Americii (!), reuşind astfel primul lor puct la acest “Mondial”, din Brazilia!

Aşadar, scor final: S.U.A. – PORTUGALIA 2 – 2 (pe „Estadio AMAZONIA”, din Manaus, ora 01.00, a României; a treia şi ultima partidă a zilei, a patra din Grupa G, a 32-a şi ultima a celei de-a doua etape a jocurilor den grupele calificante pentru “optimi”).

Portughezul Nani a deschis repede scorul, încă din minutul 5, dar elevii lui Paulo Bento n-au putut rezista ritmului impus de nord-americani şi au primit două goluri, de la Jones şi Dempsey.

La ultima fază a meciului, în ultima secundă a prelungirilor, Varela a marcat pentru galare, fructificând o pasă a vedetei lui “Real” Madrid, “Balonul de Aur” din 2013, Cristiano Ronaldo.


S-au jucat până acum, în această grupă: Germania – Portugalia 4 – 0, S.U.A. – Ghana 2 – 1 şi Germania – Ghana 2 – 2).

Clasamentul Grupei G este următorul:1. Germania (4puncte, golaveraj 6 – 2;); 2. SUA (4p, 4 - 3); 3. Ghana (1p, 3 - 4); 4. Portugalia (1p, 2 – 6).

În ultima etapă a grupei:Portugalia – Ghana şi S.U.A. – Germania.

Practic,… oricare dintre cele patru echipe se poate califica, mai departe sau… ar putea să părăsească turneul final al C. M. (deşi, datorită golaverajului excelent, se poate spune că, totuşi, Germania este cu un picior în “optimi”!)


După 32 de partide (câte patru în fiecare dintre cele opt grupe preliminare), în care s-au marcat 96 de goluri, avem o medie EXCELENTĂ, de FIX trei (3) goluri / meci!!!

Asta şi speram, de la un un “Mondial” desfăşurat în… BRAZILIA!


FOTO: 1. unifomedia.ro; 2. – 3.: mondonews.ro
 

Taguri: CupaMondiala, Brazilia2014, CampionatulMondialDeFotbal, CupaMondiala2014, CampionatulMondialDeFotbalBrazilia2014, CMFotbal, SUA-Portugalia, Portugalia-SUA,jooble.org