Ce accidente au avut loc, în ultimele ore, în Constanța(653)


 

Astăzi, la ora 01.28, A. N. în vârstă de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autovehicul pe Calea Dobrogea, dinspre municipiul Constanţa către localitatea Murfatlar, iar la trecerea de pietoni situată înainte de intersecţia cu strada Nicolae Pârvulescu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac, de pe trotuarul aflat pe celălalt sens de mers.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autovehiculului.
 

Ieri, la ora 06.35, A. A., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.32 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autovehicul pe strada Mihai Viteazu, pe un sector de drum cu acces interzis, dinspre strada Topraisar către strada Eremia Grigorescu şi, ajungând la intersecţia cu strada Nicolae Iorga, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, a pătruns în intersecţie, fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară rezultând vătămarea corporală a lui A. A. şi a altor 2 pasageri din autovehiculul condus de acesta, dar şi a altor 2 persoane, pasageri în autoutilitară.


Tot ieri, ora 20.00, S. I. a condus un autovehicul pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre Şoseaua Mangaliei către strada Cumpenei şi, ajungând la trecerea pentru pietoni din intersecţia cu strada Haraiman, a surprins şi accidentat un pieton, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcaj pietonal.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
jooble.org