MAMAIA: Piesa

MAMAIA: Piesa "LOVE ME, MOTĂNEL", prezentată de "Teatrul Particular" din Braşov(1228)


În această seară, de miercuri - 18 iunie, de la ora 21.30, pe scena de la “Harlequin”, din staţiunea turistică Mamaia, “Teatrul Particular” din Braşov prezintă spectacolul de teatru “LOVE ME, MOTĂNEL”.

Regia şi scenariul (original): Elvira Platon Rîmbu.

Distribuţia: Dorina Roman, Mona Codreanu.


Naraţiunea piesei:
O actriță faimoasă, cu roluri importante, adulată de public și bărbați deopotrivă, trăiește micile sale drame de divă plictisită.
Are “o vârstă”, n-are familie (nu că i-ar lipsi foarte mult…), dar îl are pe “Motănel” al ei, un amant care-i… satisfăcător!

Cabiniera are o viață plină: e obișnuită cu capriciile divei, trăieşte în umbra acesteia, ducând totuși o viață palpitantă și spectaculoasă, are familie și copii, chiar și un soț.

Șocul care vine să disturbe viața celor două e unul magistral: actrița află că propria-i cabinieră e căsătorită cu… “Motănelul” ei, și, mai mult, copiii cabinierei sunt ai lui!

Urmează un mini-show al actriței, înainte de spectacolul său propriu-zis, în care disperarea își va spune cuvântul.

Cântecele, dansurile, costumele spectaculoase sunt alte atracţii ale acestei montări dramatice.
 

Taguri: LoveMeMotanel, TeatrulParticularBrasov, TeatrulParticular, Brasov, Harlequin, RestaurantulHarlequin, Mamaia, RestaurantulHarlequinMamaia, DorinaRoman, MonaCodreanu, ElviraPlatonRimbu,jooble.org