Stand up comedy și concert live în scopuri caritabile

Stand up comedy și concert live în scopuri caritabile(1227)


Asociaţia Naţionala Cultural - Artistică “Total Dance Center” organizează, joi 19 iunie, începând cu ora 20.00, One Night Stand up, avându-i ca protagoniști pe comedianții George, Bogdan și Iulian și vineri 20 iunie, începând cu ora 21.00, concertul caritabil susținut de Mara & Kult Studio Artists, Senzor DJ Set și Treisprezece Cuvinte.
Acţiunile care se desfășoară în Club Doors fac parte din campania naţională umanitară “Dăruieşte bucurie”, inițiată de TDC în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Scopul campaniei este de a strânge fonduri pentru 150 de copii ai centrelor de plasament Antonio, Delfinul, Micul Rotterdam, CPCRU (Aluniş), Ovidiu, Adăpostul de zi şi de noapte din Constanţa. Prețul biletului la ambele acțiuni este de 20 de lei, iar toți banii strânși vor fi folosiți în scopul finanțării campaniei. În cadrul evenimentului de vineri vor fi organizate tombole cu premii creative. Participarea se face prin donarea unei sume de 5 lei și prin completarea talonului de participare, persoanele înscrise pot câștiga, prin tragere la sorți, cursuri de dans de diferite stiluri sau abonamente la zumba fitness.
Copiii din centrele de plasament ale Constanței au avut parte de distracție în weekend. Aceștia au fost invitați, sâmbătă, de reprezentanții Total Dance Center, să vizioneze la Tomis Mall, filmele Edge of Tomorrow și Oz, iar duminică au încălecat pe cai, mulți dintre ei pentru prima dată în viață, la Școala de Echitație “Hippolita” din Oituz. Tot săptămâna trecută, joi și vineri, în Club Doors din Constanța s-au organizat evenimentele caritabile “1 Door, 2 Keys, 3 Arts”.
Activitățile din campanie continuă vineri, 20 iunie, între orele 10 și 14, acțiune în care 40 de copii vor fi initiați în lumea computerelor de către JCI la Forte Life din Constanța; luni, 23 iunie, începând cu ora 13.00 în parcul Tăbăcărie, toţi copiii vor participa la jocuri, demonstratii în aer liber si multe alte surprize pregatite de cei 70 de voluntari ai Școlii de Dans ”Total Dance” si ai liceelor partenere.
“Campania națională Dăruiește bucurie este un real succes. Am reușit să angrenăm în acest proiect umanitar agenți economici care au crezut în noi și în acțiunile pe care le-am organizat. Este o bucurie și de asemenea o onoare pentru noi că reușim să-i ajutăm și să-i implicăm în tot felul de activități pe acești minunați copii și ne dorim tare mult ca până la sfârșitul campaniei să cooptăm în echipă și alți parteneri. Numai împreună putem îmbunătăți viața acestor copii”, declară Corina Mădălina Tiron, vicepreşedinte Asociaţia Naţională Cultural-Artistică “Total Dance Center”.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri