Autoturism Ford cu acte false şi un Opel neîmatriculat, descoperite în port(1006)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa un cetăţean român care conducea un autoturism marca Ford, pentru care a prezentat la control documente falsificate, respectiv un altul care se afla la volanul unui autoturism marca Opel, pentru care autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.

Astfel, ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul G.N. Constanţa au oprit pentru control, în zona porţii de acces nr. 5 din Portul Constanţa, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în R. Bulgaria, condus de cetăţeanul român P.A.,  de 26 ani.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului şi asigurarea tip carte verde prezintă indicii de falsificare.
Conducătorul auto, domiciliat în municipiul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român fără a cunoaşte că respectivele documente sunt false.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18.40, poliţiştii de frontieră din cadrul G.N. Constanţa au identificat, în incinta Portului Constanţa, un autoturism marca Opel Corsa, care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Şoferul, cetăţeanul român C.P.,  de 47 ani, domicliat în judeţul Constanţa, este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere n circulaţie pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri