TREI MECIURI, astăzi, LA C. M. DE FOTBAL, după ce Brazilia şi-a primit bacşişul datorat gazdei, de la arbitru: 3-1 cu

TREI MECIURI, astăzi, LA C. M. DE FOTBAL, după ce Brazilia şi-a primit bacşişul datorat gazdei, de la arbitru: 3-1 cu "lupii" croaţi...(1015)


În meciul de deschidere al CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL – EDIŢIA 2014, BRAZILIA și CROAȚIA s-au întâlnit, ieri noapte (joi – 12 iunie) de la ora 23.00 a României.

Deși a fost condusă, din debutul partidei (minutul 11), “Selecao” a revenit și a reușit să se impună, grație „dublei” reușite de superstarul echipei, NEYMAR, și a golului superb marcat de “artistul balonului rotund”, OSCAR: 3 – 1.

Contrar tuturor așteptărilor, Croaţia a început bine partida de pe noul stadion al lui “Corintians”, din Sao Paulo, și a deschis scorul repede, în minutul 11, prin… autogolul lui MARCELO, care a trimis în propria poartă mingea centrată de “veteranul” Ivica Olic (35 de ani!) și deviată de Nikica Jelavic.

BRAZILIA a revenit în joc, prin reușita marii vedete NEYMAR, care l-a învins pe portarul croat Pletikosa, cu un șut plasat, din afara careului mare.

Același NEYMAR a făcut „dubla” în minutul 71, dintr-un penalty… dubios (!), obținut de Fred.

În primul minut al prelungirilor meciului, “felina” OSCAR a luat o acțiune pe cont propriu, i-a “înnebunit” pe apărătorii din Balcani, a trecut de toţi adversarii, și a șutat cu șpițul, lângă butul din dreapta al porții croate, stabilind scorul final: 3-1 pentru Brazilia!

După meciul de deschidere, Brazilia s-a instalat pe primul loc în Grupa A. Celelalte două echipe ale grupei joacă astăzi, vineri – 13 (SIC!) iunie, de la ora 19.00, a României, la Natal: Mexic - Camerun.

Apoi se vor desfăşura celelalte meciuri ale zilei, adică două partide din cadrul Grupei B: Spania - Olanda, la Salvador, de la ora 22.00, urmat de al doilea meci al grupei: Chile - Australia, la Cuiaba, la ora 01.00.
Reamintim că (absolut) TOATE meciurile acestui C. M. sunt transmise în România, în DIRECT, de către televiziunea publică naţională (TVR)!

 

FOTO: 1. adevarul.ro; 2. prosport.ro
 

Taguri: Brazlia-Croatia, Mexic-Camerun, Spania-Olanda, Selecao, Oscar, Neymar, Marcello, NikikaJelavic, IvicaOlic, Pletikosa,jooble.org