Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(473)


Ieri, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia şi cei ai Postului de Poliţie Poarta Albă au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea depistării şi identificării persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepselor şi urmărite.
Cu această ocazie, oamenii legii au depistat şi identificat un bărbat , din localitatea Poarta Albă, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 6 luni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Castelu au identificat un bărbat, de 39 de ani, din localitate, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

La ora 18.35, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Constanţa a condus pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, un autovehicul, dinspre Eforie Sud către municipiul Constanţa şi ajungând în dreptul străzii Techirghiol, a efectuat viraj stânga, fără a se asigura şi fără a respecta semnificaţia indicatorul înainte sau la dreapta, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă în aceeaşi direcţie şi care se afla în depăşirea neregulamentară a autovehiculului mai sus menţionat.
În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din spate al motocicletei.

Poliţiştii Biroului Rutier Medgidia cercetează în stare de libertate un bărbat, care în noaptea de 10 spre 11.06.2014 a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism şi care emana halenă alcoolică, acesta refuzând testul cu aparatul Drager alcooltest şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

La ora 13.15, poliţiştii Biroului Rutier Medgidia au depistat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Medgidia, care circula pe strada Silozului, din localitate, cu un autovehicul neînmatriculat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mangalia cercetează în stare de libertate un bărbat, care la data de 11 iunie a.c., a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
jooble.org