AJUTOARE AGRICOLE DE STAT: Ieri a expirat prelungirea de termen pentru depunerea la APIA a cererilor de subvenţie pentru teren agricol!

AJUTOARE AGRICOLE DE STAT: Ieri a expirat prelungirea de termen pentru depunerea la APIA a cererilor de subvenţie pentru teren agricol!(1389)


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că ieri, marţi – 10 iunie 2014, A EXPIRAT ŞI PRELUNGIREA DE TERMEN LIMITĂ DE DEPUNERE a cererilor de sprijin pe suprafaţă agricolă, pentru anul în curs!

Se reaminteşte că termenul până la care aceste cereri puteau fi depuse FĂRĂ PENALIZĂRI a fost de 15 mai 2014.

Pentru cererile depuse DUPĂ ACEASTĂ DATĂ se aplică, la suma totală de plată, o PENALIZARE de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere.

După data de 10 iunie a.c., cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul!

APIA menţionează că, în perioada fără penalizare, 1 martie – 15 mai 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafaţă agricolă, un număr de 980.354 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 9,6 milioane hectare.

Sprijinul financiar pe suprafaţă este finanţat din: Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

 

FOTO: 1. treicaifrumosi.blogspot.com; 2. agromania.manager.ro
 

Taguri: APIA, Constanta, SubventiaPentruTerenAgricol, FEADR, FEGA, APIA, A.P.I.A., MADR, MinisterulAgriculturiiSiDezvoltariiRurale, MinisterulAgriculturii, MonoitorulOficialAlRomaniei, M.O., MO, M.O.R., MOR, MonitorulOficial, AgentiaDePlatiSiInterventieInAgricult,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri