Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(687)


Ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Aliman au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
La aceeaşi dată, la ora 10.45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Siliștea au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 8 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 2

În urma investigaţiilor efectuate în cazul furtului comis de către persoane necunoscute, din sediul unei societăţi comerciale, situate pe strada Soveja, din municipiul Constanţa, poliţiştii Secţiei 2 au identificat doi minori, de 14 ani, ambii din municipiul Constanţa, bănuiţi de faptul că, în noaptea de 24/25 aprilie a.c., ar fi sustras un televizor LCD, în valoare de 1.000 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate.

Poliţiştii din Negru Vodă cercetează în stare de libertate 2 minori, ambii în vârstă de 17 ani şi un tânăr în vârstă de 18 ani, toţi trei din localitate, bănuiţi de faptul că, în noaptea de 09/10 iunie a.c., ar fi sustras din curtea locuinţei unei persoane, din aceeaşi localitate, mai multe bare metalice, producând un prejudiciu în valoare de 300 de lei.
Cercetările continuă, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comana cercetează în stare de libertate un minor, în vârstă de 17 ani şi un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuiţi de faptul că, la data de 25 aprilie a.c., ar fi sustras din locuinţa unei persoane mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, în valoare de 5.000 lei.
Cercetările continuă, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.

 

 

Tot ieri, în intervalul orar 10.00-12.00, poliţiştii Secţiei 4 au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în zona unităților de învățământ preuniversitar.
Astfel, au fost verificaţi şi controlaţi doi agenţi de pază, au fost legitimate 5 persoane şi înmânate mai multe materiale preventive cetăţenilor.


La aceeaşi dată, în intervalul orar 19.00-22.00, poliţiştii Secţiei 3, împreună cu jandarmii au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii furturilor de şi din autoturisme.
Astfel, au fost legitimate 7 persoane şi aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 140 lei, întrucât nu au fost respectate unele norme privind convieţuirea socială, a ordinii şi liniştii publice.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri