PREMIERĂ ROMÂNEASCĂ: Galerie de ARTĂ SUBACVATICĂ, în Mamaia

PREMIERĂ ROMÂNEASCĂ: Galerie de ARTĂ SUBACVATICĂ, în Mamaia(1494)


În această vară, o noutate pentru staţiunea turistică Mamaia o constituie şi colaborarea Asociației Culturale Wild Art cu Parcul de Distracții Aqua Magic, colaborare ce va avea rolul să promoveze, în Mamaia, forme noi și inedite de distacție, care, alături de apă, plajă, tobogane, terase și cluburi vor întregi peisajul estival.

Prima acțiune culturală va fi inaugurarea unei galerii subacvatice de artă în piscina parcului Aqua Magic, unde, trei artiști de marcă, Doru Axinte, Costel Pătrășcanu și Leonte Năstase vor fi "băgați la apă".
Estivala culturală va deschide și campania "Iarna citești povești, vara le trăieşti, la... Aqua Magic!”, campanie dedicată tuturor copiilor. Aceștia vor beneficia de gratuitate la intrarea în Aqua Magic, în zilele de 12 și 13 iunie, urmând mari reduceri până în luna septembrie.
Va fi inaugurat un nou spațiu dedicat celor mici," Distracție la nisip", spațiu care va îmbina plaja cu atracțiile parcului de distracții, mult nisip,jucării, piscine, colace și hamace.

Vor mai avea loc expoziții de costume de baie de epocă, body - painting, teatru, concerte, acțiuni de promovare a instituțiilor culturale din Constanța și multe alte surprize.

În perioada 12 - 13 iunie, copiii beneficiază de gratuitate în parcul Aqua Magic, iar după 14 iunie (deschiderea oficială a parcului, marcată și de începerea show -ului matinal "Distracție la maxim cu Bursucu' și Hari"), pâna pe 21 iunie, între orele 09.30 și 10.00, va fi oferită gratuitate tuturor, de la mic la mare.

Vizionarea Galeriei de Artă Subacvatică este gratuită!

 

FOTO: ARTĂ SUBACVATICĂ (Sursa: yuppy.ro)
 

Taguri: Mamaia, AquaMagic, GalerieArtaSubacvatica, ArtaSubacvatica, LeonteNastase, CostelPatrascanu, DoruAxinte, DistractieLaNisip,jooble.org